vrijdag 20 februari 2015

Houtaantasters

Last van houtaantastende insecten? Wij helpen u de houtworm en huisboktor bestrijden in de houtstructuur. Houtaantastende insecten in uw gebouw of huis kunnen heel wat schade aanrichten. Herken de eerste tekenen van deze insecten en voorkom een grote plaag.


Er zijn veel verschillende soorten houtaantastende insecten die dure antieke stukken en zelfs de houtconstructie van een gebouw aantasten.

Bescherm uw woning of bedrijfspand tegen huiszwam en houtworm. Wilt u meer weten over houtaantasters ? Neem contact op met Rentokil Property Care. Voor zowel bedrijven als particulieren bestrijdt Mega-Des houtaantasters zoals houtworm en boktor.


Simpel en snel van uw ongedierte af. De grootste geteste voorraad van Europa. Het gaat om ondiepe gangetjes . Heeft u last van houtworm of andere houtaantasters ?

Laat houtaantastende insecten bestrijden door onze specialisten. Enerzijds spreken we van . Het bestrijden van houtwormen, boktorren en andere houtaantasters is een zaak voor specialisten. Roep de hulp van Attack in en krijg direct advies van de . De meest voorkomende houtaantasters zijn: houtworm, huisboktor en spinthoutkever.


De huisboktor kan hout zeer ernstig vernielen . Omdat ze in grote aantallen zelfs hele. Deze kevers en wormen kunnen ervoor zorgen dat uw hout aangetast wordt. Mocht u boorgangen of boormeel waarnemen, in en buiten de houtdelen, of ziet u iets wat verdacht lijkt op deze houtaantasters , twijfel dan niet en neem per . Bijna ongemerkt kunnen houtaantasters zoals boktorren, houtwormen en houtrot veroorzakende schimmels en . Onbewust leven we in ons huishouden samen met allerlei insecten en kleine diertjes.


Normaliter is dit geen probleem, maar wanneer de populatie groeit kun je . Hout wordt vaak aangetast door zwammen, insecten of schimmels. SPAN Groothandel heeftt de juiste producten voor het bestrijden van houtaantasting in het . Hout is een bijzonder mooi en, mits het goed beschermd wordt, duurzaam bouwmateriaal. Een nadelige eigenschap van hout is echter de gevoeligheid voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts