woensdag 18 februari 2015

Indonesisch minivarken

Deze naam is ooit als grap verzonnen door een aantal hobbyfokkers, vanwege veel bruine biggen. Het gaat hier dus niet om een . Het Göttinger minivarken behoort tot één van de kleinere minivarkensrassen. Deze intelligente dieren houden van het buitenleven, een goede maaltijd en een . Indonesische minivarkens zijn de kleinste varkens ter wereld.


De naam is misleidend want de afkomst van het beestje is Duits.

In de natuur bestaan soorten wilde zwijnen. Hoe is het om een varkentje als huisdier te hebben? Een minivarken hoort bij de kleinere varkenssoorten. Laat je niet misleiden door het woord minivarken , ze worden altijd groot en hebben veel leefruimte nodig. Minivarkens moeten ophoepelen.


Houd een minivarken als huisdier. Levering van minivarkens door heel nederland. De knor die minivarken Kantjil (2) laat horen als zij haar baas.

Ook deze varkentjes ontstonden uit een kruising. Hun naam is eerder een grap want ze stammen niet echt af uit het . Het is een kruising tussen tussen het Minnesota minivarken en een. Maar voor veel minivarkens loopt het niet zo goed af. De roze viervoeter kan door eenzaamheid en frustratie. Ontbrekend: indonesisch Varkens - Kodde Kudde koddekudde.


Dit varkenras is een kruising tussen het Göttinger en Münchener minivarken. In tegenstelling tot wat de naam doet denken heeft het . Het minivarken is een verzamelnaam van relatief klein blijvende varkens. Ik wil dan ook absoluut duidelijk maken dat minivarkens NIET bestaan. Ook geen micro-varkens, of teacup-varkens of gelijk welke andere . Ze is jaar oud en weegt ca. Zwart beertje, geboren in Maart De broertjes en zusjes zijn allemaal al verkocht.


Hier vind men informatie over de . Ik zoek nog een indonesisch mini varken , wie heeft er een goedkoop exemplaar. Ik ben een INDONESISCH MINI VARKEN. Dierenwelzijnslessen Dierenwelzijncentrum Limburg pagina 23.

Dwergzwijn, Sus salvanius.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts