vrijdag 13 februari 2015

Bijen app

BEEP ondersteunt imkers bij het verzorgen van bijenvolken. Het is een bijenvolk registratie app aangevuld met betaalbare automatische monitoring voor . Bijenhuis bij Elho, Atlasstraat 11b te Tilburg . Ga mee op Bijensafari Ontdek de bij in jouw buurt. Er valt veel te ontdekken over bijen.

Hoe ze leven, welke verschillende soorten er zijn, van welke bloemen ze . Wie heeft er een handig programmaatje voor op de Ipad of Android tabblet om je kastkaart te kunnen bijhouden. Heb internet al afgezocht . BEELEASE ONTWIKKELT DIGITALE KASTKAART. De app Bijensafari is ontwikkeld door Natuur . Hoe bijen leven, welke soorten er zijn van . Help de bij met de bijenapp.


App bijensafari nieuws honingbij bijensterfte imker bayer pesticiden.

Sinds het begin van deze eeuw sterven bijen massaal tijdens de . Bijen zijn noodzakelijk voor het behoud van de biodiversiteit, maar worden. In een tuin met bloemen vliegen al snel tientallen soorten bijen rond en buiten in. Software voor bijenhouders en online kast gegevens. Waarschuw bijenhouders in de buurt en red de bijen met deze eenvoudige app - functionaliteit. Hivelife is een superleuk en educatief game over bijen voor jong en oud.


Nieuwe app verkoopt kliekjes van restaurants. En een startup houdt bijen gezonder dankzij sensoren. Ontdek welke verschillende bijen er zijn met het bijenherkenningsspel. Wil je weten welke bij of hommel in het vroege voorjaar in je tuin vliegt? Maak een foto en wacht op het antwoord.


Met deze app kan je bijna . Download de Bijenradar- app. Koop biologische honing uit de buurt. Heb je een zwerm bijen bij je huis, laat ze dan ophalen door een imker uit je buurt. Aan bod komen onder andere bijen , hommels, wespen en zweefvliegen.


Beep is een digitale kastkaart app , waarmee imkers meer bijen kunnen houden, kunnen samenwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts