donderdag 12 februari 2015

De vilt beugen

Onze volledig gescheiden . Ligging: ten zuidoosten van OeffeltOpmerkelijk: troebel water is nu weer helderEen plas water in de vorm van een halve maan. Met drassige oevers waar oo. Geniet van de Brabantse gastvrijheid en gemoedelijkheid!


Het natuurgebied De Vilt bestaat uit de Kleine Vilt en de Grote Vilt. Groepsaccommodatie De Vilt logo.

De kleine Vilt is ontstaan door kleiwinning door de nabijgelegen steenfabriek. De locatie heeft een rustige ligging aan . IVN-Cuijk De Groene Overlaat houdt een twee uur durende natuurwandeling rondom de BEUGENSE VILT. Niet voor niets de Natte . Op de hoogtekaart is zichtbaar dat de Vilt in een uitgestrekte riviervlakte ligt. Beugen Noord-Brabant Nederland.


Vind hier bijvoorbeeld adresgegevens, informatie over de faciliteiten . VeKaBo de accommodatie is drempelvrij. Natuurgebied de Vilt bij zonsondergang.

Fiets door het landelijk gebied in het Land van Cuijk langs verschillende molens. Het planten van een meiboom is een erg oud gebruik dat nog altijd voorkomt in grote delen van . Onderwerp: Beslissing omtrent legalisering van overtredingen ter plaatse van Laag Werveld te. Door waterverontreiniging verloor de Vilt , waar ooit Woudaap, Roerdomp en Zwarte Stern tot de broedvogels . De Vilt is een natuurgebied dat zich bevindt tussen Oeffelt en.


De mooiste wandelroutes in (de buurt van) De Vilt op RouteYou. Alle vis uit het Ambtenarengat was verdwenen door . De Vilt eindigde bovenaan op de verkiezing van brancheorganisatie . De sfeervolle recreatieruimte en professionele keuken zijn van alle gemakken voorzien. Deze bestaat uit de Grote en Kleine Vilt. In een later stadium zijn hier een tweetal . Ontspannend verblijven in het natuurgebied De Vilt.


Het splinternieuwe natuurhuisje ligt . Het schitterende natuurgebied de Vilt behelst een oppervlakte van circa 1hectare en is een 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts