vrijdag 27 februari 2015

Tentzak katoen

Kijk binnen en zie welke vervangende tassen wij voor u hebben. Outletverkoop van tentzakken door Nederlands grootste tentenmakerij en tentstokkenfabriek. Tentzakken bestel je eenvoudig bij OutdoorXL! Een enorm aanbod tentzakken in diverse maten en altijd deskundig advies. TENTZAK 130x60CM Deze tentzak is handig en compact voor het opruimen van de tent of luifel.


Haringen verdwijnen, tentzakken vergaan.

Maar een Sibley bell tent blijft steeds staan. Hier vind je een gepaste zak om de jouwe te vervangen. Stevige opbergtas voor een tent. Vergeet dan niet een handige tentzak ! Vrijbuiter Outdoor heeft deze met een handige rits, . Verkrijgbaar in het groen, geel en bruin.


Bij verzenden zijn de kosten voor de koper. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande advertenties . De stokken zijn van geepoxeerd stalen buis. Geleverd met tentzak , zak voor de stokken en zak met . Geheel in bijbehorende katoenen tentzak. Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen.


Voorzie ook een label aan de tentzak waarop de kleurcode van de tent is. Tijdens het gebruik moet . Seizoen Persoon Ultralight Innerlijke Mesh tent Lichaam Seizoen. Inclusief tentharingen en tentzak.


Deze stopt meteen de naaigaatjes dicht. Door de combinatie van sterke. Grondzeilen en tentzakken zijn los te bestellen.


Tenten en tentstokken worden in principe niet verstuur maar kunnen in Leusden (centrale magazijn) worden . Sterke katoenen tentDe Bedouin 2is vervaardigt uit 3grams Ten Cate katoen ,. De katoenen tentzak heeft een verstevigde bodem zodat de opbergtas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts