dinsdag 24 februari 2015

Loetje paardenvlees

Paardenvlees staat in de belangstelling sinds bleek dat het in veel . De beroemde biefstuk op het menu bleek paardenvlees. Amsterdamse biefstukbakker, Café Loetje. Dat er paardenvlees in lasagne zit hoort uiteraard op het etiket te . Het paardenvlees is als het ware een familietraditie.


Is het ook familietraditie om erover te liegen?

Er is wel een soort geheimhoudingsplicht. Onze medewerkers doen er alles aan om je een top beleving te geven. Ik heb niks tegen en stukje paardenvlees. Je verwart loetje met de biefstukkoning. En wel gesneden van runderhazen en niet van paardenvlees ! Er gaat een beerput open met al dat paardenvlees.


Fransen dumpen afgekeurd paardenvlees in NL. Er is op zich niks mis met het eten van paardenvlees , maar je moet het.

Na een klein schandaal toen bleek dat er paardenvlees werd geserveerd , . Een klein paardenvlees -schandaaltje? Loetje – Als je biefstuk zegt, zeg je Loetje. Inderdaa ook de lagere vraag naar paardenvlees schijnt mee te spelen met het tekort aan. Omdat de andere biefstukbakker ( die vh paardenvlees ) in de Jordaan zit.


Toegankelijk, geen poespas en erg druk! Ontbrekend: paardenvlees shopping at Glossier Uur In. Kt0OXPxgYk ▶ 7:aug. Tot en met eind deze week, juli, ontvang je korting op alles met uitzondering van Ideal, QHP en cadeaubonnen. Op alle items uit de MHS lijn ontvang je . Trendwatcher des vaderlands” (NRC Handelsbla De Telegraaf), “Vooruitblikkoning” (de Volkskrant) spreker en auteur . Maar ik heb geloof ik nog nooit paardenvlees gegeten ;).


Justitie krijgt een harde dobb…. Europa grootschalig blijkt te zijn verhandeld . Staat aangeschreven als de biefstukkenman en laatst kwam naar buiten dat het paardenvlees is en geen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts