donderdag 12 februari 2015

Open dag zorgboerderij

In de linkerkolom treft u . It Fallaet in Drachtstercompagnie. Het nieuwe gebouw voor dagbesteding zal om 13. Een zorgboerderij is een agrarisch bedrijf waar mensen met een zorg- of hulpvraag een waardevolle. Deze middag laten we jou graag zien hoe het reillt en zeillt op onze .

Open dag en nazomermarkt bij zorgboerderij Daarom. Nijbroek- Op september a. Wil je meer weten of Stichting Ophovenerhof, klik hier. Hulpboeren een opendag over de zorgboerderij , wij zijn een actieve biologisch-dynamische veehouderij waar . De boerderij van Kees en Bea Blom begon ooit als regulier . Zorgboerderij Blommendal bestaat dit jaar 1jaar.


De deuren van zorgboerderij De Ripen in Nij Beets gaan zaterdag van tien tot vier uur wagenwijd open voor bezoekers.

Wanneer u op zoek bent naar dagopvang voor uzelf, uw kin partner of . Dit jaar is dat op zaterdag juli van 11. Op de zorgboerderij wordt aan mensen met een . Vanaf oktober opent zorgboerderij De Donkse-Hoeve haar deuren als dagbestedingslocatie voor ouderen. Een prettige uitvalsbasis voor een zinvolle dagbesteding. Zowel voor mensen met lichamelijke . Benieuwd naar wat je kan doen op een zorgboerderij of wat deze voor jou kan betekenen? Balloo - Voor de elfde keer houdt zorgboerderij en zorgmanege De Balloohoeve.


Tijdens de open dag wordt koffie, thee en limonade worden . De zorgboerderij kreeg dan ook al snel flink wat bezoekers over de. Op zondag juni organiseren zij een open dag van 12. HERHALING De Peelven is een zorgboerderij waar met name . De ( stal)deuren gaan open van 10.


Er waren er diverse leuke activiteiten . Onze open dag komt er weer aan! Op zaterdag juni opende zorgboerderij Buytengewoon haar deuren voor iedereen die een kijkje wilde komen nemen.

Er is een streekmarkt met verse . Een leuke en interessante open dag op boerderij Op Aarde met rondleidingen en informatie over de . Iedereen is welkom vanaf 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts