vrijdag 27 februari 2015

Hooikoorts pissebed

Slik een levende pissebed ! Een grote groep mensen heeft jaarlijks, met name in de lente en de zomer, last van hooikoorts. De website plaatste zes lezerstips tegen hooikoorts , waaronder dus de pissebed. Het dagelijks eten van een levende pissebed is een goede behandelmethode van hooikoorts.


Tot lezers haar, na verschijning van een artikel over hooikoorts , tipten eens een pissebed te proberen. Het eerste slachtoffer was snel .

Ben jij constant aan niesen en wordt je gek van je zelf? Eén van die tips is wel erg luguber: dagelijks een levende pissebed. Een hoop genies, traanogen en veel gesnotter: hooikoorts is geen pretje.


Maar stop je dagelijks een levende pissebed in je mon dan zou je . ASSEN - Jeukende ogen, niesbuien en een koortsachtig gevoel. De zomer is voor veel mensen een. Heb je last van hooikoorts ? Dan moet je echt een pissebed eten! Op de Lindanieuws redactie waren ze te spreken over het effect na één nacht en ook KNO-arts .

Pissebed en hooikoorts : feit of fabel? Wij worden er een beetje naar van. Lees ook: Hooikoorts en andere allergieën kunnen je depressief maken Het bericht Slikken we binnenkort levende pissebedden tegen . Zo gaat er nu een artikel rond dat stelt dat het eten van levende pissebedden helpt tegen . Eet elke dag een pissebed en je bent verlost van al je hooikoorts -problemen.


Althans, dat beweren mensen die lijden aan. Maar er zijn mensen die erbij zweren. De theorie hierachter is dat een pissebed in gevaar een eiwit aanmaakt die weer helpt tegen hooikoorts.


Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van hooikoorts. Wanneer het lente wordt begint het bij vele neuzen te jeuken, en wanneer de . Een op de vijf Nederlanders heeft last van hooikoorts. Veel niesen en jeukende ogen dus. Maar wat doe je nou tegen deze irritante pollenallergie? En dan… het slikken van een pissebed.


Jossine Modderman gaat haar eerste pissebed eten. Als middeltje tegen de hooikoorts. Erg smakelijk klinkt het niet, maar sommige mensen zweren erbij.


Elke ochtend een glas verse sinaasappelsap met een eetlepel honing op de nuchtere maag schijnt ook te helpen na een paar weken.

Hoe komt men erbij dat het eten van een levende pissebed tegen hooikoorts werkt? Mocht je nou last hebben van hooikoorts en je hebt alle middeltjes al geprobeerd , probeer deze tip dan eens: eet een pissebed. Een pissebed tegen hooikoorts.


Ik zocht uit of het echt helpt er eentje te eten (en hoe je dat dan eet). Het hooikoorts -seizoen is weer aangebroken, wat voor velen de start van een hoop ellende betekent. Volgens sommigen bestaat er een simpele - maar gore .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts