donderdag 12 februari 2015

Betonnetten gegalvaniseerd

Heeft u gegalvaniseerde betonnetten nodig? Wij leveren betonnetten met een helder bestelproces, optimale productie en snelle logistieke afhandeling. Vind betonnetten op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Direct uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.

Deze mat is zwaar gegalvaniseerd om roesten tegen te gaan. Een draadbinder van 35cm voor het toebinden van bindlassen aan betonnetten. Tevens verkrijgbaar in 200x500. Bekijk ons assortiment Bouwstaal in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Hallo, misschien een domme vraag maar gegalvaniseerde betonnetten , is dat iets zeldzaam? Ik vroeg hiernaar bij een leverancier van .

Gegalvaniseerd betongaas t. Ook wel draadmatten, bouwstaalmatten, betonmatten, betonnetten of betongaasmatten verzinkt genoemd. BRUT = onbehandelde metaaluitvoering. GALVA= volledig gegalvaniseerde uitvoering, roest niet. Onbehandeld of gegalvaniseerd , met kleine of juist grote mazen.


Bij GAMMA vind je bouwstaalmatten en gegalvaniseerd betongaas. Stuur naar een vriend(in). Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. Goedkoop bij de Vloerverwamingdiscounter.


Wij verkopen het brut of gegalvaniseerd. Verder verkopen wij plat, vierkant en rond ijzer, alsook platen. Indien u plat staal wenst, kunnen wij dit voor u op maat.


Dit laatste kan tussen de palen gaan bol staan als de palen te ver . Deze betonstaalmatten (ook wel betonnetten ) zijn gegalvaniseerd waardoor ze goed beschermt zijn tegen weer en wind. Daarnaast zijn ze ook onbehandeld . Alles is gegalvaniseerd en in zeer goede staat !

Betonnetten met l-ijzer aan de kanten voor afsluiting te maken. Dit artikel behandelt de corrosiebestendigheid van gegalvaniseerd staal, de hechting ervan met beton, zijn lasbaarheid en zijn verenigbaarheid met gewoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts