woensdag 1 maart 2017

Zorgboerderij de groote fliert

Op de boerderij bevinden zich 400 . Zorgboerderij de Groote Fliert. Hier op de zorgboerderij telt een ieder mee,. Doelen worden er gehaald op de zorgboerderij. Wij zijn een zorgboerderij en bieden kleinschalige dagbesteding op maat aan mensen met een hulpvraag.


We doen tal van activiteiten passend bij de wensen.

De Groote Fliert is een boerderij waar de agrarische productie nog volop van belang is. Het bedrijf heeft ongeveer melkkoeien, stuks jongvee en . Dagbesteding op de zorgboerderij. Wij bieden kleinschalige dagbesteding aan mensen van alle leeftijden met. We hebben een melkveebedrijf waar. Een zorgboerderij waar kleinschaligheid voorop staat zodat er aan een ieders behoefte kan worden voldaan.


Wij kenmerken ons door warmte, . Zij gaan dagbesteding aanbieden voor jeugd.

Nationale Hulpgids - GERenswoude. Periodiek overleg met de hulpvrager Er wordt overlegd met de hulpvrager over de geleverde . Werkplaatsvrijwilliger Handige werkplaatsvrijwilliger gezocht! Voor onze werkplaats op de zorgboerderij zoeken wij . Heeft u interesse in de vacature?


Klik dan op meer informatie. MEER INFORMATIE AANVRAGEN . Al een aantal generaties is de boerderij toevertrouwd aan de familie Van de Fliert. Voorheen was ze onder andere afhankelijk . Ik ben Johannes, politicoloog en organist. En hier verzorg ik het vee.


Wat wilt u nog meer weten? Dagopvang ouderen in huiselijke sfeer. Op zorgboerderij De Beukenhof, net buiten Breda, komt alles vers van het land. Zaterdagvrijwilliger jeugd gezocht.


Naam en adres van de contractant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts