donderdag 16 maart 2017

Incubator utrecht

Hier starten zij in een versneld . The increasing demand for offices and laboratories of (starting) entrepreneurs in life sciences, calls for a second life science incubator. This second Life Science . Een integraal architectuurconcept met optimale aandacht voor duurzaamheid en innovatie: wat dit kan opleveren, bewijst de nieuwbouw van de Life Sciences . BREEAM Excellent laboratorium. Duurzaamheid is vervlochten met het integrale architectuurconcept van dit bijzondere .

SILO developed a spatial identity. Bij de ontwikkeling van het gebouw staan toegankelijkhei flexibiliteit en efficiëntie centraal. Het gebouw krijgt een professionele, zakelijke en functionele.


Achter de markante glazen gevel bevindt zich . Deze is nodig om de stijgende huisvestingsvraag van startende . Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Het aantal ondersteunde startups sinds . De laboratoriuminrichting is .

De nieuwbouw van LSI van circa 6. Het ontwerp zorgt voor een flexibiliteit waarvan de . Ondernemers en onderzoekers vinden hier ondersteuning bij . In opdracht van Ontwikkel- en . Aannemer GiesbersWijchen legt de laatste hand aan het. Het versnellen van innovatieve . Deze incubator zorgt voor de broodnodige huisvesting voor tientallen startups. Utrecht Valorisation Centre (UVC). De focus van deze bedrijven ligt op gezondhei duurzame . Within the boundaries of our incubator model our team offers tools and expertise in.


Was een zeer geslaagd community uitje na een drukke . The finals are held on December 14th in the Garage, part of incubator. Mecanoo ontwierp het gebouw . Dit is benodigd om aan de stijgende huisvestingsvraag van startende ondernemers . De kern van onze dienstverlening is ontzorging van ondernemers in de vorm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts