woensdag 29 maart 2017

Rustige krielkippen

Mijn broertje en ik willen kippen. Ze komen in een hok van 2. Dus ze kunnen niet zo groot zijn. Kippen moet je altijd heel rustig benaderen en op vaste tijden voer geven. Zelf raak ik mijn kippen zelden aan maar als je ze wilt aaien dan .

Het Twents Hoen daarentegen is zeer aanhankelijk, net als de rustige en. Wyandottes worden vaak gezien als gezellige kippen die rustig scharrelen op het erf . Waarom zouden we niet kiezen voor krielkippen ? Welsumerkrielen danken hun populariteit aan hun rustige karakter en het leggen van veel behoorlijk grote. Australorp krielkippen zijn vriendelijke en rustige kippen.


Hun prachtige verenkleed heeft een groene gloe wat dit ras erg elegant maakt. Ik zou graag wat kippen (of 3) bij huis .

Ideale Kriel voor kinderen? Beginnen met kippen , bestaat de stille haan? Ze hebben een vriendelijk en rustig karakter, ze zijn vrij gemakkelijk hand tam te maken. Cochin krielen zijn zeer makke en rustige kippen. Gezellig en leuk, ik denk een goede keuze mooie en niet te grote kip, die ook nuja de mijne ooit heel lieve rustige kipjes waren die best heel . Wij willen juist makkelijk tam te krijgen en wat rustigere kippen.


Koop of Verkoop kriel kippen op Marktplaats. Sussex kriel zijn mooie rustige krielkippen welke goede eileggers zijn. De cochin kriel is een klein, vrij rustig kipje. Het ras heeft een enkele kam en is rustig en vriendelijk.


Je hebt echt een heleboel rustige grotere kippenrassen. Dat zijn super leuke, rustige , grote kippen en met als extra voordeel: winterhard. En dan zijn er ook nog wyandottes, dat zijn ook lieve rustige kipjes :) . De bruine barnevelders leggen elke dag een ei. Barnevelders zijn in de omgang rustige , vriendelijke kippen die.


Veel mensen houden van kippen , ook kinderen zijn dol op ze.

Dit ras staat bekend om zijn tamme en rustige karakter en ziet er bijzonder uit. Kijk goed naar de eigenschappen van rassen voordat je kippen aanschaft. Schaf dit ras aan als je een kip zoekt met een rustig karakter en die makkelijk tam.


Kippen geven de voorkeur aan een rustige plek om hun dagelijks ei te leggen. Daarom is het handig om de kippen te voorzien van een aantal legnesten. Eén eigenschap hebben kippen en krielkippen echter gemeen: ze leggen. Vleesrassen met een groot, breed en diep lichaam zijn vaak rustige dieren die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts