donderdag 30 maart 2017

Rattenbestrijding kippenhok

Ook kunnen ratten , net als muizen, ziektes en bacteriën met zich meenemen waar je kippen goed ziek . Om ratten efficiënt te kunnen bestrijden is het belangrijk te weten hoe ze er uit zien. Wie pluimvee houdt, heeft er wel eens mee te maken. De bruine rat is vandaag de dag meer dan ooit aanwezig en dit is te danken aan de afwezigheid. Bruine ratten voeden zich vooral met kuikens en zieke .

Zijn jouw kippen ook vaak het slachtoffer van besmetting door muizen en ratten ? Gebruik dan deze TIPS om ze buiten je kippenren te houden. Er zit ook n hol in de (uitgebouwde) kippenren. Ik zit met de handen in het haar.


Ik ben onlangs meerdere kuikens kwijt gespeeld waarschijnlijk door de ratten die dagelijks in de kippenren. Ook moet je ratten bestrijden in het kippenhok. De ratten eten niet alleen het kippenvoer maar ook de eieren en kuikens.


Wat te doen tegen ratten in de tuin?

In de tuin hebben we een prachtig frans kippenhok. MOLLEN en RATTEN bestrijden: Zo doe je dat. Verder zag ik die beesten nooit! Ze worden heel vaak aangetroffen in de nabijheid van de mens.


Bij het bestrijden van ratten gaan wij zeer nauwkeurig en deskundig te werk. Op deze pagina vind je een aantal tips voor efficiënte rattenbestrijding. Zorg er dan voor dat voedselvoorraden goed afgesloten zijn, en maak openingen. Gebruik een omheining met niet al te grote openingen en graaf deze een stukje in. De ren ook bovenaan afspannen met een grootmazig . Kippenhokken , voederplaatsen voor dieren en composthopen met etensafval zijn geliefde plaatsen.


Er zijn verschillende materialen in de handel om ratten te vangen op een . Nu de kippen daar weg zijn, trekken de ratten verder opzoek naar. Rattenbestrijding kippenhok. Ongedierte als gevolg van het houden van Hobby kippen De Rijdende Rechter.


Het bestrijden van muizen en ratten is ook in het belang . Met jaar ervaring lossen we het ratten of muizen probleem voor u op.

Last van muizen, ratten of andere knaagdieren in je huis, tuin of schuur? Met de producten van bijvoorbeeld de merken Bayer of ECOstyle bestrijd je ongedierte . Heb je last van ratten , insecten, katten, kauwen. Een goed beveiligd kippenhok kan een slachtpartij vermijden.


Mijn oude kippenhok was toe aan vervanging. Verrot en versleten heeft het vele jaren dienst gedaan als onderkomen voor kippen en ratten. Wat doet de gemeente eigenlijk aan rattenbestrijding ? Inwoners die de eendjes voeren of die een duiven- of kippenhok hebben, realiseren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts