dinsdag 21 maart 2017

Zorgboerderij pieterburen

Bij ons draait het om jou. Een biologische melkgeitenboerderij waar onder begeleiding zorg geboden wordt. Er is een Waddengoud boerderijwinkel waar diverse streekproducten . Kom kijken naar het melken of voor een lekker stuk geitenkaas!


Binnenkort starten wij met een ambachtelijke kaasmakerij en . Op de boerderij zorgen zij voor de dieren, ze melken geiten en maken kaas.

Altijd een betrouwbare Hulp bij jou in de buurt. Bekijk gratis het complete overzicht op de Nationale Hulpgids. Zorgboerderij Pieterburen , Pieterburen.


Gegarandeerd Groningen en van . Plaats hier eventueel foto of logo van uw zorgboerderij. Per Saldo is de grootste belangenvereniging voor budgethouder in Nederland. Het programma voor deze feestelijke dag ziet er als volgt uit: 10.


BROEK - Zaterdagmiddag juli van 14.

Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Er zijn 1-persoons en 2-persoonskamers. De Zweden doen zich graag tegoed aan peperkoekjes met kaas.


Op de hoofdlocatie,de zorgboerderij in Broek bij Pieterburen , is er plaats voor cliënten en in het Tussenhuis in Eenrum kunnen cliënten terecht. De betreffende lokatie ligt in de . Verleende omgevingsvergunning regulier voor realiseren light plan zorgboerderij pieterburen , broeksterweg te pieterburen. Diverse soorten dierenvoer.


Er is veel te doen: er is een boerderijwinkel . Door de volledig elektrische aandrijving komen . Naast een zorgboerderij de duinhoeve vind je ook maatschappelijk werk. Met koffie, thee, appeltaart, . Om een zorgboerderij te beginnen is een realistisch financieel plan nodig. Stempelen voor Pronkjewailpad in zorgboerderij Pieterburen Aan het eind van de straat, aangekomen op de Broeksterweg, is alweer een . Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100.


In het prachtige landschap en de zilte zeelucht van de Groningse Waddenkust hebben de geiten van zorgboerderij Pieterburen een mooi leven. De brand in Pieterburen is vermoedelijk ontstaan in de schuur en vervolgens overgeslagen naar. Brand in Mussel verwoest zorgboerderij.

In Pieterburen zijn diverse activiteiten voor kinderen te vinden. Zeehondencrèche Pieterburen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts