vrijdag 10 maart 2017

Horticontact 2017

Warmte-, elektro-, watertechniek, het nieuwe telen. Internationaal omdat Nederland de norm is en alle ogen gericht . De tuinbouwsector in Nederland komt daar samen voor . Royal Brinkman is de exclusieve dealer van de krijt- en schermmiddelen van Hermadix. Deze week zijn productspecialisten Gai en Richard dan ook te vinden in . Drie dagen lang kwamen ondernemers uit .

U bent welkom op standnummer 508! Daar maken wij met onze hoogwaardige kunststof leidingsystemen de . Horticontact is de nieuwe naam van de bekende Tuinbouwrelatiedagen. AgriSensys is voor het vierde.


Dat zijn er iets minder dan de 16. Ook dit jaar stond MvO Energy Services weer met haar bedrijf op de bekendste, meest innovatieve. Met grote trots presenteerde de Nederlandse tuinbouw industrie, . Voorheen stond deze beurs ook wel bekend als de Tuinbouw Relatiedagen .

Komt u ook langs voor een kop koffie? U kunt ons vinden op stand 408. Kom langs voor een praatje, . Wij hopen dit jaar weer op een prettige samenwerking met onze klanten en leveranciers. Bezoek ons bij standnummer 482.


Op deze beurs komen meer dan 17. Samen met Westland Arbo hadden wij een leuke, . HortiContact is de grootste vakbeurs voor de Nederlandse glastuinbouwsector. De bekende “Tuinbouw Relatiedagen” heeft een nieuwe naam gekregen: Horti Contact . Nullam imperdiet, sem at fringilla lobortis, sem nibh fringilla nibh, id gravidrus sit amet erat. Power Plastics was aanwezig op de Tuinbouwbeurs met haar eigen productenpakket. Ons team is beschikbaar voor . Energieles tijdens Westland On Stage.


Greenco het meest inspirerend. Ton Janssen wint lifetime award. Nieuwe naam, nieuwe kansen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts