donderdag 26 januari 2017

Zwarte vliegjes

Zijn je fruitvliegjes van kleur verschoten? Dan kan het zijn dat je last hebt van rouwvliegjes. Dit zijn kleine zwarte mugjes die heel erg lijken op fruitvliegjes, maar . Deze kleine, donker gekleurde vliegjes ontwikkelen zich op zeer vochtige . De kleine gevleugelde rakkertjes komen af en toe weer terug.

Er zit een grappig aspect aan deze vliegjes : eerste waren ze klein. Treft u in huis kleine zwarte vliegjes aan nabij een afvoerputje of ziet u vliegjes in de badkamer of toilet? Mogelijk hebt u te maken met de . Er zijn talloze verschillende ondersoorten, . Last van kleine zwarte vliegjes in huis?


Je denkt misschien dat het om fruitvliegjes gaat, maar de kans is groot dat je met rouwvliegjes te maken . De laatste tijd spotte ik de nodige zwarte vliegjes rondom mijn planten. De zogenoemde rouwvliegjes vliegen om de bladeren, vermenigvuldigen zich bij de.

Hallo mede forumleden, Wij hebben sinds een aantal maanden kleine zwarte vliegjes in huis. Ik dacht eerst dat ze uit de kruipruimte uit een . Rouwvliegjes zijn kleine zwarte vliegjes in huis die leven van allerlei plantaardig materiaal en paddenstoelen. In huis zijn rouwvliegjes vaak . Glasvocht troebelingen, zwarte - vliegjes , kunnen meerdere oorzaken hebben, hieronder zijn enkele van de veel voorkomende oorzaken kort . Grote kans dat dit de varenrouwmug is. Miljoenen kleine vliegjes belagen sinds een paar weken een hoge flat in Rotterdam-Ommoord.


Nee het zijn echt vliegjes, ze vliegen op dit moment voornamelijk bij mn gordijnen . We hebben sinds dagen een vliegjes plaag ofzo. T zijn hele kleine zwarte vliegjes van ongeveer milimeter lang en je kunt ze makkelijk uit . Ik heb in mijn kweekruimte ook Salvia staan en de Salvia plantjes zijn besmet met kleine zwarte vliegjes. Het zijn er nu heel veel en ze zijn . Fruitvliegjes of rouwvlieg? Ineens zie je veel kleine zwarte vliegjes in je huiskamer. Ik heb een probleem met kleine vliegjes in huis.


Iedere zomer hebben wij last van vliegjes in deze wc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts