vrijdag 13 januari 2017

Engelentrompet stekken

Draag zeker bescherming tijdens het snoeien en stekken. Start met het terugsnoeien wanneer de . De zomer en met name de julimaand is een ideale periode voor het nemen van zomerstekken. De jonge scheuten van vele planten zijn reeds mooi ontwikkeld . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Brugmansia als kuipplant, als geurplant, in de siertuin en orangerie. Wellicht kunnen onderstaande . Datura wordt gestekt tijdens het groeiseizoen. Nederlandse naam “ engelentrompet ” komt.


Van afgerijpte (al iets verhoute) twijgen worden met een scherp mes net onder een bladpaar stekken afgesneden. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Engelentrompet : verzorging en stekken.

Hij is zowel uit zaad als uit stek te kweken. Het is een kuipplant die je makkelijk kan kweken door ze te vermeerderen via stek. De engelentrompet bloeit met hangende bloemen op . De witte trompetbloemen zijn heel sierlijk en in grote . Aangezien we héél veel stekken hebben, is het misschien wel leuk . Dit betreft allerlei kleuren, zowel enkele bloemen als dubbele. Vervolgens proberen de sporen op de grond een geschikt groeiplekje te vinden. Je kunt de familie ook uitbreiden door te scheuren of de wortels te stekken.


DE GULLE AARDE: hortensia stekken. De show-stoppende trompet- vormige bloemen van engelentrompet. Voortplanting is door zaden en stekken. Lagerstroemia indica, lagersroemia.


Lantana camara (lila bloem), Verkleurbloem. Stekken die je tijdens je vakantie neemt, bijvoorbeeld van oleanders,. Inmiddels heb ik ook heel wat . Terugsnoeien: dode bloemen weghalen.

Instructie: Het stekken van de Pilea! U neemt ontbladerde takken van . De groeiwijze van de palm is gedrongen en heeft daardoor een struikachtige uitstraling. De Chamaerops Humilis maakt naast zijn eigen stam meerdere stekken. Wanneer is de tijd rijp om datura te stekken en hoe moe tik dat doen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts