dinsdag 17 januari 2017

Perfect ei koken

Dus je wilt een eitje koken ? Dan ben je hier op het juiste adres! We hebben alle tips op een rijtje voor een perfect gekookt ei. Wat hebben we nodig om voor het . Deze vaardigheid staat vaak bovenaan de lijst van elke beginnende kok: het perfécte eitje koken. Met een fantastisch ei maak je namelijk echt .

In deze blog laat ik je zien hoe je het perfect ei kookt. Een lekker gekookt eitje kan niet missen bij het paasontbijt. Maar hoe kook je nou het perfecte eitje ? Wij leggen jou voor stap uit hoe jij het perfecte eitje bereidt.


Een gekookt eitje kan heerlijk zijn bij het ontbijt. Voor mij op de zondag echt een momentje om naar uit te kijken! Op zoek naar de juiste kooktijd van een ei?


Of wil je eieren koken zonder dat ze breken?

Een eitje koken is nog een hele uitdaging. Kook de eieren in weinig water. Heb je zin in een stevige discussie? Dan weten wij nog wel een leuk onderwerp: hoe kook je het perfecte eitje ? In deze aflevering van First Eet laat Julius Jaspers je zien hoe je je eieren perfect kan koken. Met deze tips maak jij het perfecte eitje.


Geen probleem, ik heb hier een handige uitleg en wat tips voor je waarmee jij het perfecte ei kookt ! Lekker als ontbijt of door een salade. Wil je een zachtgekookt ei met een lopend eigeel? Volgens Jamie kook je het ei precies minuten en seconden. Nog een tip: zet de timer . Nu heb ik gehoord dat topkoks eieren koken bij graden Celcius en dat ze daar veel lekkerder van worden. EierwekkerDeze eierwekker is niet zomaar een klokje dat afgaat.


Deze egg timer verandert van kleur zodat je . Een ei koken is niet moeilijk, maar toch is de timing belangrijk als je het ei perfect wilt koken. Leer hier hoe je perfect een ei kunt koken op meerdere manieren. Een perfect ei koken is eigenlijk niet eens zo heel erg moeilijk. Ik persoonlijk eet het liefst een gekookt ei waarbij het eigeel niet helemaal zacht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts