dinsdag 24 januari 2017

Duurzaam varkensvlees

Ons duurzame varkensvlees voldoet aan jouw eisen: smaakvol vlees, gemaakt met oog voor dier én milieu. Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV) heeft als doel op een duurzame, verantwoorde manier varkens te houden. BK kan u ondersteunen bij het implementeren van de voor u van toepassing zijnde normelementen.


De Stichting is een samenwerkingsverband tussen . Milieu, dierenwelzijn en dierengezondheid stellen wij centraal.

Geniet je van een goede rauwe ham, pittige salami of een . De afgelopen jaren zijn er stappen gezet om vlees en vleeswaren te verduurzamen, zoals het verdoofd castreren van biggen en het Convenant Tussensegment. KDV gaat voor duurzaam vlees : gezonde . Als deelnemer aan een unieke . Vlees met het keurmerk Duurzaam Varkensvlees komt voor 1 van Nederlandse familieboerderijen die jaarlijks worden gecontroleerd en onafhankelijk zijn . Van tot en met januari presenteert het Platform Varkensketen duurzaam geproduceerd Nederlands varkensvlees op de Grüne Woche in . Kies je bewust en hou je van eten? Dat is smaakvol vlees dat is geproduceerd met respect voor milieu én dier .

Als slager leveren wij alleen vlees waar wij zelf achter staan. Het stempel staat voor een . Zoals duurzaam varkensvlees. Nederlandse supermarkten verkopen vanaf volgend jaar alleen duurzamer geproduceerd varkensvlees. Dat blijkt uit informatie van de . Het Platform Varkensketen brengt van tot en met januari duurzaam geproduceerd Nederlands varkensvlees naar de Grüne Woche in . Milieukeur duurzaam varkensvlees voor Slagerij Hemmen in Onstwedde Slagerij Hemmen in Onstwedde stapt over op duurzaam varkensvlees. Duurzaamheid is hét thema in de Nederlandse vee- en vleessector.


Vlees moet duurzaam geproduceerd worden: met oog voor het milieu, voor het grondstof- . Sneek – Deze zomer kunnen de klanten van Poiesz supermarkten in de winkels ervaren hoe Duurzaam Varkensvlees van de barbecue . Boog theater Bolsward wo sep. Ons Gebouw Bolsward Keten duurzaam varkensvlees Topslagerij Molenaar Schoonrewoerd topslagerdick. Pork Best: voor de fijnproevers keten duurzaam varkensvlees. Wie zou er niet van gaan watertanden?


Een malse varkenshaas, een sappige karbonade of een. Duurzaam eten is voedsel - en dus ook vlees - dat het milieu zo min mogelijk belast (lees ook deze uitleg van het Voedingscentrum).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts