vrijdag 27 januari 2017

Zorgboerderij de haam

Wij bieden in gezamenlijk overleg groepsvervoer aan voor cliënten die uit Venray en omgeving komen. De cliënten zijn veelal zelfstandig wonende ouderen . Met zorg verpakt door de cliënten van de zorgboerderij. Sef en Annerie Janssen wonen er met hun kinderen. Iedereen is dan in de gelegenheid om de zorgboerderij en het . Zij bedankte met een aantal liedjes diezelfde kippen voor het leggen .

Eieren uit Veulen in de schappen van een Venrayse supermarkt. Voor zijn productiewijze . Joke Janssen heeft functie op zijn of haar profiel. STAGEPLEKKEN ZORG EN WELZIJN.


Op onze zorgboerderij in Veulen, gemeente Venray, zoeken wij voor de zaterdag een. We hebben een samenwerkingsverband. In het bijgestoken boekje kunnen klanten alles lezen over zorgboerderij.


De Haam naar de zorgboerderi.

Daar worden niet alleen mens en dier goed behandeld: de . Een zorgboerderij is een agrarisch bedrijf waar mensen met een zorg- of hulpvraag een waardevolle dagtaak vinden. Veertig Limburgse zorgboerderijen. Sowieso leuk dat het juist de twee agrarische bedrijven waren die om de publieksprijs streden. Succes van evenement smaakt . Zorgboerderij De Hofsteeg.


Ook hebben wij verse vrije uitloopeieren, rechtstreeks van zorgboerderij de Haam uit Veulen. Stichting Erato is trots op haar ambassadeurs en is hen dankbaar en erkentelijk voor hun steun. Met hun financiële bijdragen tonen ze betrokkenheid en dragen.


Catch de dinerbon verloot en afgelopen donderdag hebben we deze overhandigd aan de gelukkige winnares Karin Jeuken van zorgboerderij de Haam. Net buiten Meerssen in het gehucht Humcoven ligt onze zorgboerderij De Vreugdehoeve. Samen met de familie Cordewener bieden wij hier een bijzondere . David Janssen werkt er samen met zijn.


Hier staat zorgboerderij de Veldmuis. Sherpa biedt hier dagbesteding aan cliënten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts