maandag 23 januari 2017

Bio industrie definitie

Minder specifiek: veeteelt Zie ook: dierenmishandeling. Bio - industrie of vee-industrie is de industrie die met de hoogst mogelijke efficiëntie dierlijke producten produceert. Doordat de efficiëntie op gespannen voet kan . Wat betekent bio - industrie ? Hieronder vind je betekenissen van het woord bio - industrie.


Je kunt ook zelf een definitie van bio - industrie toevoegen.

De vee-industrie wordt ook wel intensieve veehouderij of (voorheen) bio - industrie genoemd. Dieren worden in stallen dicht op elkaar en vaak op grote schaal . Een dier dat alleen in de stal leeft en niet buiten komt, is per definitie een belasting van het . Toch verwijzen ze niet per definitie naar de biologische landbouw. Veel vlees eten, en zeker vlees uit de bio - industrie , betekent veel hormonen en andere rotzooi.


Wat is je definitie van Bio - industrie ? Vooral als samenstellingselement gebruikt. Minidefinitie : de bio - industrie. Je hebt gezocht op het woord: bio - industrie.

Operationele definitie : Bij het beoordelen van zijn gedrag is het leveren van een. Ik eet geen vlees omdat de bio - industrie de dieren geen behoorlijke . Vlees uit de bio - industrie , het reguliere vlees, is goedkoper dan scharrel en biologisch vlees. Biologisch vlees is ook bij OKvlees. Landbouwhuisdieren worden in de bio - industrie nooit ouder dan enkele jaren. Hoe je het wendt of keert, de bio - industrie blijkt wederom totaal onhoudbaar.


Sjek had in Vrij Nederland horrorverhalen over de bio - industrie. Definitie van stelling in het Online Woordenboek. De milieubeweging moet stelling nemen tegen de misstanden in de bio - industrie. De verhalen en beelden van dierenmishandeling in de bio - industrie zijn legio, maar de.


Dat met de verantwoordelijkheid van plaatsbekleding per definitie is . Veterinaire innovatie staat vaak in dienst van de bio - industrie en de belangrijkste drijfveer is daar om de kosten zo laag mogelijk te houden . Voor wie uitgebreid wil lezen over de bezwaren tegen bio - industrie , kijk eens naar deze. De definitie van intensieve veehouderij is heel duidelijk. LNV is op zoek naar een definitie van de hobbydierhouderij.


Vertalingen in context van bio - industrie en in Nederlands-Engels van Reverso Context: De overgrote meerderheid van de bevolking is tegen de bio - industrie. In dit experiment hebben de participanten een pro bio - industrie betoog of een anti. De bio - industrie is een geheel van economische .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts