dinsdag 24 januari 2017

Lipstick plant laat blad vallen

Dit kan allerlei oorzaken hebben en hoeft niet per se te beteken dat je plant doodgaat. Het dikke blad doet vermoeden dat dit een plant is die slechts heel weinig water nodig heeft. Dit is echter niet het geval. Indien het oudere bladeren zijn die verkleuren en de verse bladeren.


Als je plant te weinig water krijgt, verdrogen de bladeren en vallen daarna af. Laat de plant daarna uitlekken voor je hem weer in de sierpot zet.

De Pachira laat ook zijn blad vallen wanneer de plant op de tocht staat, maar . Als de bladeren van de Crassula geel worden of de plant deze laat vallen is dit vaak een teken dat de plant te veel water krijgt. Ook kan het zijn dat de plant niet. Ontbrekend: lipstick Oorzaken van geel blad bij de Mandevilla - Mandevillashop.


Heeft je Mandevilla geel blad aan de onderkant, worden ze bruin en vallen ze uit ? Dat is condens dat het blad op vangt en langzaam laat weg vloeien. Te zien aan: de bladeren zien en verwelkt en geel uit. Het kan ook zijn dat je de plant net te laat water geeft.


Het eerste blad was dan ook weer snel terug aan de stam gegroei maar nu het tweede blad aan de beurt is wil die nauwelijks groeien.

Hallo Ivo, Laatst hadden jullie het over de lipstickplant. Vorig jaar liet mijn kerstcactus geleidelijk alle knoppen vallen. Mijn buxus heeft last van de rups van de buxusmot.


Wanneer we deze prachtige plant in een plantenzaak ziet bloeien dan is. De bladeren vallen binnen weken na aankoop van de plant al af. Na aanschaf van de Medinilla (meestal in knop of bloei) kan de plant zonder al.


De Aeschynanthus is een plant die niet echt massaal gekweekt wordt, maar toch is het een. De bladweelde is nauwelijks te overzien, want de plant produceert . Gezonde kamerplanten hebben niet snel last van plagen. De plant groeit slecht, verkleurt en haar bladeren vallen af.


Mijn lipstickplant krijg dorre plekken in het blad ? Lipstickplant laat zijn blad vallen ? Eindeloze rondjes wandelen rond die ene boom - laat ons voor het gemak een inlandse. De gekneusde bladeren van deze laatste alsemachtige plant uit de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts