maandag 23 januari 2017

Kunnen koeien zwemmen

Midden op een eilandje in de Mark ter hoogte van de justitiële. Hij moet een rivier kunnen over zwemmen als die zijn pad kruist. Zie anders ook geen koe die een bommetje doet?


Je ziet het niet elke dag, maar klaarblijkelijk kunnen koeien ook zwemmen. Hoe de koeien ook hun best doen om vaste grond onder hun voeten te.

Groentje blogt over wat ze allemaal meemaakt in haar nieuwe leven. Met verwondering kijkt ze naar de melkveehouderij en de mensen en dieren om haar heen . Deze eigenwijze koe had bedacht dat het een prima idee was om wat baantjes te trekken. Het zwemmen was voor het beest ook helemaal niet het grootste probleem. De auto ging de deur uit om de medische kosten te kunnen betalen.


In Leidschendam heeft een boerendochter een bord in de tuin gezet. Hierop staat dat koeien gewoon. Dat een koe kan zwemmen werd al snel duidelijk want de jonge dame was de brandweermannen, die.

De brandweer en omstanders zijn al meer dan een uur bezig om een koe op het droge te krijgen op de. Vandaag op de valreep, koeien in plan Tureluur gaan te water. KOEIEN KUNNEN NIET ZWEMMEN.


Hier het tegenovergestelde van een ander topic, vertaald naar het Nederlands, dit is gebeurd in Mei van dit jaar. Maar in modder zijn ze hulpeloos. We hebben een paar nieuwe koeien die het niet gewend zijn om uit de sloot te drinken en die kukelen er geregeld . Een veehouder wil gezonde koeien die veel goede melk opleveren.


Daarom kijken we naar het DNA. In het Vihustjønni, een meer in Åmotsdal, is gelegenheid tot zwemmen. Zeekoeien kunnen ultrasone geluiden waarnemen en deze zelf ook produceren. Tijdens het zwemmen bereiken de dieren een snelheid van ongeveer drie . Hij had genoeg van al die bezorgde . Helaas kunnen we dit niet voor je aanvragen . Florida staat bekend om haar Manatees ( zeekoeien ). Zwemmen tussen koeien en scheepvaart. Deze kunnen van links naar rechts of van rechts naar links geplaatst.


Zwem en snorkel met verbazingwekkende zeekoeien in een prachtig natuurreservaat in Crystal River.

Verken de natuurlijke bronnen aan . Zeekoeien had ik nog nooit gezien, dus het leek me echt heel erg leuk. Koeien kunnen dus zwemmen …. Wat mooi om dit samen met jullie dochter te kunnen doen, memory for life!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts