donderdag 19 januari 2017

Pennisetum little bunny winter

Knip uitgebloeide vaste planten pas na de winter af. Pennisetum Little Bunny - Lampenpoetsersgras - Vinca minor. Van augustus tot en met oktober bloeit de plant met groenwitte bloemaren die tot diep in de winter aan de plant . De grashalmen blijven de hele winter aan de plant, in de vroege lente . Winterhardheid : goed winterhard.

Na de winter , half maart, knip je alle delen van de plant terug tot op centimeter boven de. Gratis bezorging vanaf 5-. Deze plant is matig winterhard. Blad in de winter , Bladhoudend. Dit lampenpoetsersgras is goed winterhard.


Omdat de plant niet helemaal winterhard is, doet hij het beste op een beschutte zonnige plek. Misschien wel het meest bekende siergras is ons assortiment is het . Moudry met breed blad en donkere, bijna zwarte aren en de dwergvorm Little Bunny.

Plants usually remain attractive well into the winter , the leaves turning bright golden-yellow in the fall. Clumps may be easily divided in spring. Bloeit van juli tot september met groenwitte bloemaren die in de herfst grijsbruin kleuren. Vochtige maar goed doorlaatbare grond.


It provides three-season interest because blooms remain attractive well into winter. Knip de plant na de bloei niet af, ook in het najaar en winter is het een plaatje . Woekert niet, terugsnoeien na de winter. Snoeiperiode, Na de winter. Te gebruiken potgron Bodemverbeteraar universeel.


Terugknippen na de winter. PENNISETUM ALOPECUROIDES LITTLE BUNNY POT SP. Er zijn wintergroene siergrassen die de bodem van je tuin altijd bedekken.


In de winter verkleuren de bloemaren naar zilverwit. This ornamental grass grows best in rich, well-drained soil and full sun to light shade. It does not tolerate wet soil. Leave foliage standing through winter if .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts