woensdag 18 januari 2017

Lekkende waterleiding

Een lekkage in een waterleiding is reden voor lichte paniek. Wanneer u er niets aan laat doen zorgt het voor veel schade. Een waterleiding is een zogenaamde . Heeft u last van een waterleiding lekkage? Tips voor het opsporen en dichten van het lek.


Schakel het netwerk van Eteb loodgieters in!

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer. Het drinkwaterbedrijf legt alle waterleidingen tot aan de watermeter. Na de watermeter bent u zelf verantwoordelijk voor de leidingen.


Als u huurder bent, dan is . Ontdek de Complete GRATIS Handleiding. We kijken naar lekkage pakking, vervangen kraanleertje, eengreepskranen, bolkranen, en kraan met keramische schijven. Voor het uitvoeren van reparaties aan beschadigde en lekke leidingen en pijpen. Voor deze reparatie methode wordt gebruik gemaakt van .

Er bestaat niet zoiets als een onschuldig lekkende kraan of waterleiding. Zorg steeds voor een snelle reparatie van . Natuurlijk is de kans op lekkage van . Ik heb een probleem met een lekkende waterleiding in een hoek van mijn badkamer. De vorige bewoner heeft een koppeling geplaatst in een . Klein lek in waterleiding waar ik niet bij kan jul.


Lekkage in waterleiding jun. Tijdelijk lek in de waterleiding dichten jan. Lek in waterleiding in beton vloer jun. We sporen de lekkage snel op zonder direct over te gaan op hakken en breken. Vervolgens maken we een noodoplossing, dit is vaak . Bij een waterleiding lekkage is het van groot belang dat deze zo spoedig mogelijk wordt gelokaliseerd.


Wij vinden deze voor u zonder hak- en breekwerk. Ziet u een lekkage op straat? Lees hoe u lekkage kunt voorkomen.


Voor het opsporen van een lek in de waterleiding gebruiken wij speciale apparatuur. Sloopwerk is hierdoor niet nodig! Mijn nieuw aangelegde waterleiding lekt bij de sok.

Ik dacht dit dus even te fixen door de randen van de sok opnieuw even te solderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts