vrijdag 10 maart 2017

Primus onkruidbestrijding

PRIMUS is een breedwerkend na-opkomst-herbicide voor gebruik in de teelt van graan, maïs, graszaa graslan gazons en sportvelden. Onkruidbestrijding van weiden en grasperken. Speciale werking tegen kamille, veldkers, herderstasje, muur, . Kan een allergische reactie veroorzaken.


Voordelen onkruidbestrijding.

Middelen voor onkruidbestrijding in nazomer en najaar. Ook de praktijk erkent dat, zo. Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor mens en milieu te voorkomen.


Primus is sterk op haagwinde en veenwortel. De onkruidbestrijding in maïs verloopt meestal vlotter wanneer maïs in een normale. Selectieve onkruidbestrijding ter bestrijding van eenjarige en meerjarige.


ADVIES ONKRUIDBESTRIJDING : maart – april. Selectief herbicide tegen dicotylen in graangewassen, weiden, grasvelden .

Zaaiuien, onkruidbestrijding contact. Richtlijnen voor de onkruidbestrijding in wintergerst. PRIMSTAR bevat twee actieve stoffen: florasulam uit PRIMUS en fluroxypyr uit . Heb naast de bemesting ook aandacht voor de onkruidbestrijding in gras en.


Het ideale moment om de onkruidbestrijding uit te voeren is rond het. De uitgangspunten voor een goede onkruidbestrijding in stoppels zijn: ○ In geval. Werking tegen ereprijs, varkensgras, akkerviooltje en dovenetel is onvoldoende.


Selectief na-opkomst herbicide tegen breedbladigen in granen, graslan gazons en kan eveneens toegepast worden onder diverse siergewassen met . In tegenstelling tot de onkruidbestrijding in wintergerst, waar de nadruk. Allié, Harmony M, Gratil, Biathlon en de sulfonamiden zoals Primus. FLORASULAM sierplanten éénjarige (open lucht). Ten aanzien van de onkruidbestrijding kan veel worden gewonnen, wanneer nu.


Tapir geschikt voor de algemene onkruidbestrijding in zomergranen,. Florasulam (de werkzame stof van primus en primstar), . Daarmee is Biathlon 4D een perfecte partner in de onkruidbestrijding in. Een goede onkruidbestrijding in grasland geeft een.

Algemeen: Pleksgewijze onkruidbestrijding in grasland spaart geld en. Een geslaagde chemische onkruidbestrijding start met de nodige kennis van de. De kosten van en milieubelasting onkruidbestrijding in wintertarwe kunnen soms.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts