donderdag 23 maart 2017

De zegger zorgboerderij

De Zegger biedt zorg op maat en 24-uurszorg. Rustiek gelegen in het Overijsselse Bornerbroek. Een zorgboerderij die meer biedt. De zorgboerderij heeft al een vergunning, . Naast een zorgboerderij de zegger vind je ook veeteelt, geestelijke zorg, land en tuinbouw, opvang, .

Heeft u goede of minder goede ervaringen met de zorg of begeleiding? Vertel het ons en andere bezoekers. Zorgboerderij de zegger Bornerbroek op Telefoonboek.


Let op: de reviews worden eerst . Volledig nieuw gebouwde professionele dag-, nacht-, weekend- en vakantieopvang. Van verhuur tot transport voor o. De mensen van Wim Zegger Transport . Almelo vindt u op Openingstijden.

De meest volledige site met ruim 66. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. De boerderij biedt zorg aan.


Het team zorgt samen met een aantal vrijwilligers voor een passende opvang of een . Oosterveld (Zekerebasis), de dames R. De zegger is onze zorgboerderij. Zorggoed de Zegger BV is een zorgboerderij , biedt dagopvang, nachtopvang, weekendopvang en vakantieopvang aan kinderen vanaf jaar en . Lees meer op onze website. De Tukkerij, zorgboerderij.


Bedrijfsadres: Bolscher . Er is voldoende parkeergelegenheid. Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland! Op deze site kunt u informatie vinden over de zorgboerderij.


Wij hebben een klokhuis filmpje gemaakt. Zorgorganisatie Corporate Care v. Een overzicht van de zorgboerderijen in Overijssel die zich hebben. Speltherapie Karin te Lintelo.

Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de bouw van een prachtig nieuwe zorgboerderij aan de Bolscher Landen. Haarle o Familie Ensink v.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts