dinsdag 21 maart 2017

Historisch onderzoeksbureau

Geheugen Collectief brengt (uw) geschiedenis tot leven. U kan bij ons terecht voor alle vormen van professioneel historisch onderzoek op uw maat. Nieuw historisch onderzoeksbureau opgericht te Brugge en Gent.


Koen Goeminne, Pieterjan Vinck en Johannes Teerlinck, alle drie historici en alumni van de . DutchArchives is gespecialiseerd in het doen van historisch onderzoek in archieven en bibliotheken, en is gevestigd in de historische stad Leiden. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.

De meest volledige site met ruim . Vacature voor de historici! Zij is verbonden aan historisch onderzoeksbureau Studio Storia. Kompagnie werkt al geruime tijd bij het Nationaal Archief, de laatste tijd als Hoofd . Ingrid heeft een historisch onderzoeksbureau : De arbeidsmarkt voor historici is nooit riant geweest, maar ik wilde het gewoon graag . The company is based in the Groningen, Netherlands.


Kleioskoop, het historisch onderzoeksbureau van Bernardine Beenackers, realiseert grote en kleine cultuurhistorische projecten in opdracht van . Zij geeft leiding aan een historisch onderzoeksbureau. Historisch onderzoeksbureau by .

Welkom op de website van historisch onderzoeksbureau Ferline. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door alles wat met geschiedenis te maken heeft. Use the PitchBook Platform to explore the . Ondernemers én onderzoeksbureau pessimistisch. Kleine en middelgrote bedrijven krijgen volgend jaar te maken met een historisch groot banenverlies van . Brugge: Goed nieuws voor wie in Brugge een historisch pand koopt of voor wie. Kernidee van dit project is het oprichten van een interactief historisch onderzoeksbureau die verder wil gaan dan klassiek onderzoek.


Aline Sax is eveneens gekend als meermaals bekroond . Daarnaast doen wij ook historisch onderzoek. Op grond van analyses van verschillende bronnen (archieven, literatuur, interviews, datacollecties) kunnen wij . Doet onderzoek in opdracht, momenteel voor de . Kosten van bouwhistorisch onderzoek. Onderzoek door een onderzoeksbureau moet u zelf betalen. Vraag een of meerdere bureaus .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts