maandag 6 maart 2017

Palmlelie snoeien

De plant hoeft in principe niet gesnoeid te worden, maar de plant ziet er een stuk . De uitgebloeide bruine bloeistengels wegsnoeien na de bloei. Knip ze zo diep mogelijk tot tegen de . Koop deze palmlelie vertrouwd online bij tuinplantenwinkel. Plaats de palmlelie daarom 2-meter voor een raam op het zuiden, of 1-meter voor een . Meer Zuid-Amerikaanse sfeer dan met de palmlelie , zoals de Yucca, is bijna niet.

De Yucca is Woonplant van januari. Wanneer bloeit de palmlelie ? Moet ik de uitgebloeide tak snoeien of laten zitten? In het Nederlands wordt hij palmlelie genoemd. Let op: het blad van palmlelies is vlijmscherp. Toelichting snoeien : uitgebloeide, bruine stengels wegknippen tot aan de rozet.


Hoe ouder en hoe groter de gewone palmlelie wordt, des te meer hij de show steelt met zijn schoonheid. De palmlelie alleen snoeien wanneer het blad geel .

Palmlelie : Yucca elephantipes. Grappig genoeg zal de Yucca . Na één of twee jaren kun je de nieuwe loten weer snoeien enz. Ik heb zojuist een loot met een omtrek van . De plant is een langzame groeier en wordt maximaal meter hoog.


Is het toch nodig om hem te snoeien , doe dit dan in de zomer, direct na de bloei. Plantsoort: meerjarige vaste plant Snoeien : nooit het blad snoeien , als de . Hij is winterhard en bloeit. Beschrijving yucca rostrata palmlelie bleu velvet de yucca rostrata bleu velvet is een prachtige en sterke yucca!


Een yucca uit het noord-oosten . Soort: Plant voor een open ruimte. Heeft jouw palmlelie last van verkleuring van de bladeren? Verzoek: Yucca plant snoeien.


Yucca verzorging ( palmlelie ) - 123kamerplanten. Yucca (botanische naam) of palmlelie is een geslacht succulente, meerjarige planten, die van nature voorkomen in Amerika. Daarnaast wordt het woord yucca . Afstervende bladeren aan de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts