vrijdag 31 maart 2017

Kamerplanten die tegen warmte kunnen

Wil je toch kunnen genieten van een tuin vol bloeiende planten ondanks de warmte ? Kies dan voor tuinplanten die goed tegen de warmte en . Een huis vol kamerplanten , je hoeft er niet altijd veel voor over te hebben. Het verdraagt warmte en droge lucht. Het is een vetplant die goed tegen directe zon kan en maar één keer in de twee weken een gietbeurt vraagt. Bij CHICPLANTS bestelt u online mooie planten in potten, bijzondere planten ,.

Welke planten kun je (met name in de winter) eigenlijk wel op je vensterbank. Cactussen kunnen prima tegen droogte, je komt ze immers tegen in de woestijn. Deze slimme ventilatoren zorgen ervoor dat de warmte uit je . Ecologische spray tegen insecten op bloemen, sier- en kamerplanten.


De wonderlijke Poinsettia brengt met alle liefde de benodigde warmte in huis. Beneden graden geen water meer geven. Alle soorten hedera( klimop).


IK wil graag witbloemige kamerplanten die WEL goed tegen de zon kunnen. Die graag in mijn vensterbank staan te bloeien.

Kamerplanten in de volle zon ontvangen veel direct zonlicht. Daarnaast houden ze van warmte en heeft het een prachtig blad. Wij verzamelden kamerplanten die alles overleven.


De Calathea is een luchtzuiverende plant die wel tegen een stootje kan. Deze kamerplanten kunnen zelfs in het donkerste hoekje prima overleven. Droge lucht bevordert ook ongedierte zoals spintmijten die zich massaal kunnen vermenigvuldigen bij warmte.


Controleer je planten dus regelmatig! Dan moeten de planten niet alleen gedijen in het volle licht, maar ook tegen warmte en droogte kunnen. Natuurlijk zul je zelf veel moeten . Toch zijn er planten die ook met heel weinig daglicht kunnen overleven. Geen enkele plant kan tegen tocht en grote temperatuurschommelingen.


De warmte , luchtvochtigheid en het gedempte licht zorgen juist voor unieke . Veel planten die we hier toepassen als kamerplant komen uit tropische gebieden waar ze zulke temperaturen wel gewend zijn. Warmte en hoge temperaturen . Wij hebben deze planten gevonden die ervoor zorgen dat je beter kunt slapen. Het heeft een positieve invloed op de hoofdpijn die je van de warmte kan krijgen.


Met dit matras kunnen je huisdier en jij samen in bed slapen . Er zijn namelijk veel vaste planten die van de zon houden en dus goed tegen de warmte en droogte kunnen.

Denk aan spoorbloem (Centranthus), blauwe distel . Geef de kamerplanten de juiste hoeveelheid licht en warmte. Groene planten kunnen over het algemeen goed tegen donkere plekken in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts