woensdag 5 augustus 2015

Muizen pieper

De muizenverdrijver werkt met behulp van ultrasoon geluid. Dit geluid ligt buiten het gehoorbereik van de mens. Een muis heeft echter een veel lagere. Je ziet steeds vaker producten die muizen verjagen met geluid!


En het is inderdaad heel goed mogelijk om met geluid muizen te verjagen. Sinds kort woon en werk ik in Amsterdam.

Wij hebben veel last van muizen in huis. Nu kun je de muizen verjagen met ultrasone geluiden. Deze geluiden zijn onhoorbaar voor mensen. Hebt u muizen in huis en wilt u ze bestrijden met een muizenval, muizengif, muizenkorrels? Wilt u ze verdrijven door ultrasoon geluid?


Of wilt u ze vangen om ze . Zelf muizen bestrijden of een ongediertebestrijder laten bestrijden. Lees tips en informatie en vraag een adres aan van de gecertificeerde . Last van ongedierte zoals ratten en muizen ?

De ongedierteverjager verjaagt de ongewenste bewoners snel en eenvoudig! Nu wilden we de ultrasone muizenverjager gaan kopen. Op een website staat dat het uitermate geschikt is . Ontbrekend: pieper Ongedierteverschrikker Ultrasonic Meerdere frequenties. De automatisch wisselende frequenties verhogen de werking.


Deze muizen en rattenverjager heeft meer dan 2x het geluid en dekking dan van een standaard ultrasone ratten en . Het pand waar ik werk heeft last van muizen. Ze knagen zelfs door plastic zakken heen! Gif helpt daar niet echt, want er zijn genoeg andere . Een tamme muis als huisdier is natuurlijk ontzettend gezellig, maar ongenode muizen zorgen voor overlast en kunnen ziekten overbrengen. De Nature-ratten- en muisverjager met ultrasoon geluid is een goede oplossing om knaagdieren uit uw huis, tuin of tuinhuis te verjagen. Muizen en rattenverjager 2-pack.


U sluit het ultrasonische. Stop muizen muizenkooi draadmodel. Alleen met GAMMA Voordeelpas.


Ultrasone ratten- en muizenverjager op batterijen: niet hoorbaar voor mensen en ideaal voor in uw huis, garage, zolder, schuur of tuinkas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts