vrijdag 28 augustus 2015

Koeien kijken

Even koeien kijken , maar wie kijk naar wie. Koeien kijken tijdens de Campina open boerderijendagen. Even rustig kijken naar de koeien die in een wei lopen. Het melkveebedrijf van de familie De Visser in Aagterke zette tweede paasdag de deuren van de stal.


PS De laatste koe die aan komt rennen die stond nog in.

Thomas van Slobbe is één van de meest originele en invloedrijke denkers uit de natuurbeweging. Als directeur van Stichting wAarde staat hij aan de basis. Wist je dat onze koeien elke ochtend om 9. Dit is een mooi moment om ze van dichtbij te bekijken.


Vindt NS het misschien leuk om ons allemaal koeien te laten kijken? Dan kan ik de hele dag koeien kijken. Op boerderij Heijdra Vleesvee in IJsselstein werd vanmiddag gebarbecued tussen de koeien. Het initiatief kwam van drie keurslagers uit .

Lunteren De meeste Nederlanders zien ze elke dag: koeien. Ze zijn al eeuwenlang een begrip. Jantine van der Top en Maria Mink, twee . WINTERSWIJK - Een graafmachine is vrijdagmiddag volledig uitgebrand in een weiland aan de Sellinksweg in Winterswijk.


Aktiviteiten - Koeien - kijken. Deze kudde gallowayrunderen leeft in het Heidebos. In het Brabantse Prinsenbeek kwam de brandweer in actie om een ongelukkige koe uit de sloot te. Als de weilanden zich weer vullen met spelende lammetjes, weet ik dat het zover is. Afmetingen van het object zijn 140x70cm.


Koop of huur de kunst bij Kunst. Foto van Landgoed Kaamps, Deurningen: Belevingsboulevar gezellig koeien kijken ! Veebeoordelen en veel mooie koeien kijken. Blijkbaar kijken alle koeien over de hele wereld naar of het Noorden of het Zuiden terwijl ze grazen. Dit wereldwijde fenomeen werd . Frans en Anneke de de Kok hielden zaterdag een open dag op hun boerderij aan de Nieuwe Kraaijertsedijk in Lewedorp.


In de nieuwe stal waren onder meer. ROOSENDAAL - De koeien van boer Van Wezel in Roosendaal hadden er geen mooiere dag voor uit kunnen kiezen.

Vooral heel koud was het bij de vogelkijkhut bij plas 5. Een klein meisje deinst met schrik terug van een koe die haar goedmoedig aankijkt. Hij vertelt onder meer waarom er Hereford runderen in dit gebied lopen. De Vreugdehoeve aan Zalkerveerweg .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts