maandag 31 augustus 2015

Spelt wraps

Speltwraps met ricotta en gerookte zalm. De wraps worden gemaakt met spelt , wat voor een. Probeer dan eens zelf wraps te maken.


Zelf wraps maken van bijvoorbeeld speltmeel is gezonder en lekkerder dan de kant en . Ik heb de tortilla wraps gemaakt van speltbloem.

Je kunt uiteraard ook gewone bloem gebruiken. Verder heb je alleen wat zout, olie, . Wraps op basis van speltmeel zijn zo ontzettend lekker en makkelijk te maken. Deze wraps zijn zoveel lekkerder dan die kant en klare wraps uit . En zo heb ik weer een nieuwe . Lekker als lunch, of voor onderweg, deze spelt wrap met tonijn en avocado. De wrap maak je zelf van speltbloem met melk en een ei, en de .

In dit recept maken wij onze speltwraps zelf van speltmeel, water en zout, net als bij onze wraps met bloemkool shoarma . Mix alle ingrediënten voor de wraps en bak in de pan zoals pannenkoeken. Meng de ricotta met wat verse kruiden, peper en zout en besmeer de . Hebben jullie wel eens zelf spelt wraps gemaakt? Wraps zijn kant en klaar te koop in heel veel winkels.


Ze smaken prima, maar als je eenmaal zelf wraps hebt gemaakt koop je ze nooit meer . Wrap van speltmeel met zwarte-bonensprea quinoa, jalapeño en tomaat. Zelfgemaakte tortilla wraps zijn toch het lekkerst. En het is helemaal niet moeilijk om te maken. In honour of breaking in the new kitchen, I decided to revisit one of my favourite old recipes on the blog: Organic Homemade Spelt Tortillas. Met wraps kun je alle kanten op.


Maar het is ten eerste erg moeilijk om wraps te vinden die E-nummervrij zijn. Met een paar ingrediënten maak je heel gemakkelijk zelf tortilla wraps van spelt. Deze spelt wrap is super makkelijk te maken en vrij van allerlei toevoegingen.


Bestel Wrap Spelt van La Bio Idea bij de grootste en voordeligste drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro.

Make and share this Homemade Spelt Flour Tortillas recipe from Genius Kitchen. Biologische spelt wraps kopen van La Bio Idea, wraps. Gewone bloem of tarwe wordt meer een meer vervangen door volkoren spelt om een gezond en evenwichtig eetschema aan te vullen. Dit recept is voor kleine wraps met een doorsnede van cm. Made with 1 whole spelt flour, these hearty tortillas are made in the classic Southwestern style.


Great for your favorite Mexican dishes, or just for a snack.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts