maandag 24 augustus 2015

Aloe vera buiten zetten

Aloë bestaat voor uit water en zelfs door een lichte vorst zullen ze bevriezen en in . De plant heeft eens in de twee weken wat water nodig, en alleen wanneer de grond droog is. Houd je je aloë vera buitenshuis , dan moet je de temperaturen in de gaten houden. De vetplant verdraagt buitentemperaturen tot 7°C.


De kamerplant kan dan ook direct zonlicht verdragen. Let wel op dat je de plant na .

Hier vindt u leuke tips en informatie over planten die zowel binnen als buiten kunnen staan en hoe u dit het beste kunt aanpakken. Deze sterke plant heeft (grijs)groene dikke bladeren die in punten omhoog groeien, tot maximaal 1cm. Geef de Aloe vera in de zomer zo mogelijk een zonnige plaats op het zuiden in de buitenlucht.


Ook direct zonlicht verdraagt de plant goe maar pas nadat de . Zomers mag hij ook buiten staan, maar zorg dan wel dat hij niet in de. Ik heb hier stekjes van een aloë vera , die te groot worden voor hun. Aloë Vera is een trage groeier, maar . Ik heb een Aloe Vera , gekregen van ouders die ze gekocht hadden in de.

In dit artikel vindt u naast de beschrijving van de Aloe vera ook een. Hallo allemaalIk heb uit Spanje een Aloe Vera plant meegenomen, zo uit. Bedankt voor je reactie ik zal ze buiten zetten en hoop hem weer in . We zetten veelgemaakte fouten op een rij zodat jij je vetplantjes.


Een goede keuze als je wat minder licht in huis hebt is een Aloe Vera. Onderhoudsvriendelijke planten voor binnen en buiten. Je kunt een aloë vera - plant het best ergens in huis zetten waar een klein beetje schaduw valt. Koop je het als kamerplant ? Crassula, Haworthia en Aloë vetplanten voor de ideale hoeveelheid zonlicht. Agave americana, aloë ,TUINKRANT Plantengids (tuingids) voor België en.


Ze staan graag in de volle zon en kunnen vanaf half mei naar buiten gebracht worden. In het voorjaar kan deze plant ook prima naar buiten , zolang de. De plant kan veel hebben en kun je op een lichte plek neerzetten maar ook half . Half mei, zodra de kans op nachtvorst over is, kan hij naar buiten : in de volle zon of eventueel in.


Aloë is een buitengewoon zelfredzame plant , die vocht en voeding opslaat in de bladeren, om droge periodes door te komen. De woonplant bloeit in de zomer . Zaad Tuin Potplanten Zaden Perennial Binnenplaats Balkon Buiten Plant - 1.

Tip: Lekker buiten zetten in de zomer. Matig water nodig, in de winter is één keer per maand water geven vaak al genoeg. Lichte standplaats, in de zomer volle zon, . Ons assortiment - Planten voor buiten.


In de winter in koele plaats ( slaapkamer, hal) te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts