maandag 17 augustus 2015

Brandhaspel

Onze brandhaspels zijn allemaal EN6gekeurd en zijn beschikbaar met brandslangen in . Koop of Verkoop brandhaspel op Marktplaats. De haspels zijn net als de brandblussers een middel van eerste interventie tegen vuur. Zij worden gebruikt op branden van classe A. Zij vertegenwoordigen een .

De brandhaspel bestaat in verschillende soorten. Klik hier voor meer info over de werking en de verschillende voor-en nadelen. Deze aanbieding brandhaspel wordt geproduceerd conform EN 671-3. Een bijzonder knikbestendige rubberen brandhaspelslang. Deze brandhaspel slang heeft een ingewerkte versteviging van synthetisch textiel . Muurhaspels zijn een efficiënt blussysteem om een beginnende brand te bestrijden.


Bij Importex vindt u brandhaspels in verschillende maten. Haspels zijn gekeurd volgens KIWA NEN EN 671-1.

Bij Firekillshop heb je de keuze uit een gevarieerd assortiment brandhaspels en andere brandbeveiligingsproducten. Het FID houdt inspecties op het gebied van niet-automatische brandbestrijdingsapparatuur. Het inspecteert in het bijzonder draagbare . Met legionella verontreinigd water mag nooit terugstromen in uw drinkwater leidingnetwerk. Het is hierom dan ook wettelijk vastgelegd dat er, vanaf de . Te koop aan geboden 2x brandhaspel Enkel de kranen voor onder de haspel ontbreken. Automatisch zwenkbare brandhaspel met een blusslang met doorsnede en meter lengte, goedgekeurd volgens de geldende Nederlandse en Europese . Koop nu uw Beschermhoes voor brandhaspel online bij Seton.


Voor een doeltreffende bescherming. Het eerste lid en tweede lid schrijven voor in welke gevallen een brandslanghaspel aanwezig moet zijn. De straalpijp voldoet prima aan de meest recente geldende overheid eisen . Wij streven voortdurend naar het verbeteren van onze dienstverlening. Indien u suggesties of opmerkingen heeft, horen wij dat . Blussen met water blijft een klassieke, maar efficiënte manier van blussing.


De wetgever specificeert niet de frequentie voor de controles van brandhaspels. Het BVVO-reglement eist daarentegen dat dit driemaandelijks . Terugstroombeveiliging bij separate leiding.

Brandslanghaspel voordelig kopen? Bij een separate leiding moet direct na de afsplitsing van de doorstroomde leidingwaterinstallatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts