maandag 17 augustus 2015

Knoflook tegen slakken

Knoflook spray tegen slakken en rupsen. Een product op basis van knoflook blijkt dodelijk voor de . Slakken houden niet van koffie. Strooi wat koffieprut rond je planten of spuit wat koude, sterke koffie.


Kneus de teentjes van bol knoflook.

Er zijn een aantal planten die erg goed bestand zijn tegen slakken. Laat u staan op kamertemperatuur. NATUUR Wiel Caelen informeert bezoekers van hostatuin Hoensbroek over huismiddeltjes.


Biologisch bladluis en slakken bestrijden met knoflook. Werk ze niet tegen , maar kom ze tegemoet. Drie jaar geleden vertelde iemand mij dat afrikaantjes een afdoende middel zijn tegen slakken. Dus kweekte ik ruim 3afrikaantjes om rond . Toen hebben we EscarGo gekocht, dat is een middel tegen slakken , .

Heb je hier misschien ook nog een remedie tegen ;-) Carbid en knoflook en brandnetelgier hebben we al geprobeer groet Tecla. Een preventief middel tegen slakken in uw groentetuin. De beste tip tegen slakken , volgens Gemma Donners-Schlösser: bewaar de overblijfselen van je kopje koffie.


Tien tips om slakken biologisch te bestrijden in de tuin - slakkenplaag voorkomen met biologisch vangtips. Hoe hou ik de slakken uit mijn moestuintje? Het schijnt dat slakken niet tegen knoflook kunnen en dat het ook de slakkeneitjes dood. This Pin was discovered by jo daemen.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Slimme tips tegen slakken : lok egels en vogels, kies planten die slakken haten en. Oost-Indische kers, lavendel en kruiden als salie, tijm en knoflook.


Hosta en slakken , slakken de grootste vijand van de Hosta, wat kunt u er allemaal aan doen. Bieslook in de buurt van de meest gevoelige planten neerzetten kan dan ook helpen tegen slakken. Bestrijden met knoflook doe je door een . Dit is een 1 natuurvriendelijk middel tegen slakken.


U kunt dus uw tuin bespuiten met een knoflook geur, ook de eitjes zullen niet meer . Een nadeel is dat dit middel enkel werkt tegen naaktslakken , maar dat zijn dan ook de schadelijkste.

Tijd dus om een knoflookextract te maken. Het recept kwam ik volgens mij eens tegen in Groei en Bloei. Recept voor knoflookextract als middel tegen slakken. Daarom deelden we eerder al tips tegen slakken en hebben we vandaag nog een handig trucje voor jullie: knoflookextract.


Daarom alle tips tegen slakken op een rijtje gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts