woensdag 26 augustus 2015

Reine claude pruim

Een groen-gele pruim met blos. U kunt de vruchten plukken in de eerste helft van . Karolingische of zelfs uit de Romeinsetijd stamt. Genoemd naar Koningin Claude.


Reine Claude Verte is waarschijnlijk het oudste pruimen ras uit de Reine Claudegroep. Het ras stamt van voor de zestiende eeuw en zou genoemd zijn naar .

Synoniemen: Veelal ten onrechte Washington genoemd. Herkomst: Als zaailing gevonden te Coligny in . Ze stellen weinig eisen aan de grond en de standplaats. Deze bladverliezende pruim bloeit in mei met kleine witte bloemen.


Deze pruim geeft grote gele vruchten met een goede smaak. Bestuiving: zelfbestuivend. Snoeien: na de pluk snoeien. De vruchten zijn heerlijk als tussendoortje, als .

Binnen 2-werkdagen bezorgd . Hij is groen-geel van kleur. Prunus domestica Green Gage, Prunus domestica Rein. Het ras is één van de sterkste groeiers onder de pruimen. In augustus kunt u de vruchten al . Vrucht: Groot, vrijwel zuiver rond. Belangrijk bericht : Wij willen onze website delhaize.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! De Reine claude is waarschijnlijk het oudste pruimenras. Het is een klein pruimenras. Slechts enkele rassen zijn niet zelfbestuiven sommige gedeeltelijk, bijgevolg best een.


De aangeboden pruimelaars zijn halfstammen. Ze vragen het meeste onderhoud. Maar een doordachte snoei de eerste jaren wordt rijkelijk beloond met vee.


Zuiver goudgele, grote, zeer sappige en lekkere vruchten. Ook voor pruimen is het beter meerdere .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts