vrijdag 21 augustus 2015

Kalkoen eieren uitbroeden in broedmachine

Het kweken en opfokken van kalkoenen door Andy Verelst. Moment van uitkippen in de broedmachine. Temp en luchtvochtigheid voor kalkoen eieren. Als de waarden van de broedmachine goed zijn. Schouwen kalkoenen broedeieren apr.


Rode Ardenner kalkoen users.

Het natuurlijk laten uitbroeden van de eieren door de hen is een keuze met voor en. Het type broedmachine dat ik heb is een vlakbroeder voor fazanteneieren, . Kalkoenen zijn grote siervogels uit Noord- en Midden Amerika die in de 16e en 17e eeuw met Spaanse. Het broeden duurt dagen. Een broedmachine is een apparaat waarmee eieren kunnen worden uitgebroe. De temperatuur bij het uitbroeden van kippeneieren bedraagt 33°C in een . Selectie en opslag van eieren voor het uitbroeden.


Voorbereiding en inbedrijfstelling van de broedmachine.

Met deze geheimen van Topfokkers wordt het uitkomst van de eieren gegarandeerd hoger! Hierdoor daalt de temperatuur in de broedmachine even. Bedankt voor je mail, in welke machine ben je aan het broeden ? Ik heb van iemand die kalkoenen heeft een paar eieren mee mogen nemen. De eieren zijn met een broedmachine uitgebroed. De broedtemperatuur is 35C . Is het eventueel mogelijk om enkele eieren onder een broedende kip te leggen, of geeft dit doorgaans een pover resultaat?


Hoe kan ik wilde kalkoen eieren uitbroeden - uarintal. Vruchtbare kalkoeneneieren. Wilde kalkoenen kan leuk zijn om te verhogen, . Plaats voorzichtig de eieren in de broedmachine.


Fokkers kiezen meestal voor een broedmachine om hun eieren uit te broeden. Hoeveel kalkoeneieren mag je onder de kalkoenhen leggen voor te broeden ? Broeden en opfok kalkoenkuikens (1): het broedproces. Hoge of lage RV maakt verschil.


Heythuysen in Hatchtech- broedmachines. Alles over het broeden vind je hier, maar ook huisvesting, voeding,. Zoals broedeieren , natuurlijke broe machinaal broeden met een broedmachine , de opfok .

Kunstmatig uitbroeden van vogeleieren. Zo legt de Australische boskalkoen (Alectura lathami) haar eieren in een grote hoop. Bij eendeneieren de luchtvochtigheid de laatste dagen.


Door industrieel of kunstmatig broeden wordt de broedende hen vervangen door een. Factoren die mede de productie van goede broedeieren bepalen. In de oude broedmachines (type vlakbroeders of flat-type) bootste men de natuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts