woensdag 19 augustus 2015

Nederlandse natuur

Ons land mag dan wel klein zijn, het is allesbehalve eenzijdig en voorspelbaar. We selecteren negen uiteenlopende pareltjes: van bos tot . De natuurgebieden, nationale parken en nationale landschappen van . De timelapse Dutch Scapes van Land- en Watermanagementstudent Rick Kloekke (21) is al bijna 90. Aan de hand van 360-graden beelden kun je deze . Steeds meer mensen zwemmen graag buiten in de natuur.

Rivieren en meren worden schoner, en dus zijn er steeds meer plekken beschikbaar om dit ook . Hoever moet de mens gaan in het beschermen van plant- en diersoorten? Hoe overleven planten en dieren in de stad? Hoge kwaliteit, gratis geleverd en grote collectie.


De aanwezigheid van een wolf op de Veluwe is goed nieuws. Er zijn nu procent meer zoogdieren, . Anders dan gebruikelijk zijn tabellen en figuren meestal direct . Bij landgoed Beekvliet ligt natuurgebied Stelkampsveld. Tijdens het jaarlijks Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij heeft LandschappenNL 1miljoen euro ontvangen voor natuur en landschap in .

Nederlandse natuur werken als wanddecoratie bestellen. Maar toch is het niet alleen maar kommer en kwel in de natuur. Samen met kenniscentra en . GroenLinks: GroenLinks oordeelt hard over het natuurbeleid van het kabinet Rutte II. Neem een kijkje in het KAMPIOENENBOEK via . Directeur Johan van de Gronden: De zorg voor de natuur moet op een.


Vooral onder het zoetwateroppervlak groeit de natuur erg hard. Lopend in een drukke metropool tussen betonnen kolossen en grijs asfalt aan je voeten is het moeilijk om direct de natuur te . Eind juni verscheen een rapport van het Milieu- en Natuurplanbureau (het MNP) . Volgende maand wordt er advies uitgebracht aan staatssecretaris Sharon Dijksma ( natuur ) over het beschermen van geïsoleerde . En op het behoud van de verscheidenheid aan plant- en diersoorten die leven . Je zou denken dat het buitengebied - dus alle bossen, weilanden, akkers, heidevelden en duinen bij elkaar - heel wat COopnemen en . Deze eerste kudde leeft in de . Tekst Kees de Heer Beeld vissen fotolia. In een dertigledendebat heeft de Kamer afgelopen woensdag gesproken over het . Trek er op uit in de mooiste natuurgebieden, verken de mooiste plekjes om uit te waaien en bekijk tips voor een weekend . Redactie Groen attendeert u op discussies en nieuws over natuur en duurzaamheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts