woensdag 19 augustus 2015

Wandelroute drentsche aa staatsbosbeheer

Wandelen in natuurgebied Drentsche Aa betekent: even helemaal weg, de natuur in. Er zijn diverse wandelingen voor jong en oud. Een lange wandelroute in de Drentsche Aa langs eeuwenoude karresporen, grafheuvels en hunebedden.


Het Schipborger Diep kronkelt door de . Start- en eindpunt: Herberg de Fazant, Hoofdweg 1in . Prachtige wandeling rond het Drentse dorpje Oudemolen.

Je trekt door het glooiende beekdal van het Oudemolensche Diep, langs een schilderachtige molen . U kunt de routes hieronder aanklikken en . Wandelvanuit wandelingen in het Drentse Aa gebied. De Drentsche Aa is een vrij langgerekt natuurgebie waar u naar hartelust kunt. Gemarkeerde wandelroutes in Drenthe, aangegeven met paaltjes.


Met uitgebreide toeristische en recreatieve informatie;. Met fietspaden en ruiterpaden;. Pas in de buurt van de stad Groningen heet de beek echt Drentsche Aa.


DEURZE - Tweehonderd kilometer wandelen langs de Drentsche Aa en haar uitlopers.

Parkeerplaats en gaat door het beekdal van de Drentsche Aa. De mooiste wandelroutes in (de buurt van) Aa en Hunze op RouteYou. De langeafstandswandeling De Loop van de Drentsche Aa laat je.


Nederland is de Drentsche Aa de enige beek met. Informatie over de wandelroute. Het natuurgebied ligt tussen. Het Amerdiep is één van de bovenlopen van de Drentsche Aa in de.


In het Drentsche Aa -gebied zijn veel wandelmogelijkheden. Al eeuwenlang zoekt de Drentsche Aa kronkelend haar weg door. Strubben Kniphorstbosch, Drentsche Aa.


Een gebied in de Drentsche Aa vol historie met onder andere hunebedden, grafheuvels en karresporen. Deze route is geen officiële wandelroute meer, dus in het bos vind je geen borden. Nationaal Park de Drentsche Aa : Het Eexterveld. Marieke wandelt over het prachtige natuurgebied de Drentsche Aa. De naamgever van het festival is het beekje de Drentsche Aa , die zich een weg door.


Je vindt er onder andere mooie wandelroutes om te downloaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts