donderdag 13 augustus 2015

Kbs de bolster

Basisschool De Bolster ontwikkelingsgericht basisonderwijs. De site is bedoeld als informatiebron voor zowel mensen die een school. Turn on Location History to track places you visit. Jeroen Sterk Adjunct directeur: Karin Vos.


Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen . KBS de Bolster , Gilze, Netherlands.

Sinds kort gaat basisschool de Bolster door als basisschool Wereldwijs. We zijn hard aan het werk achter de schermen. Binnenkort zal hier een nieuwe site . We hebben twee locaties (onderbouw en bovenbouw) die gevestigd zijn aan de . Join LinkedIn today for free.


Katholieke basisschool “De Bolster ” ligt in het centrum van Gilze, tussen de parochiekerk en het cultureel centrum De Schakel. De naam De Bolster is gekozen . De Bosbessenschool is een concept dat naast opbrengsten ook oog heeft voor sociale en creatieve .

Leerlingen van De Bolster zijn druk in de weer met de voorbereidingen op Carnaval. De openingstijden van alle vestigingen van Kbs De Bolster in Gilze vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. KBS De Bolster bijna klaar voor kinderoptocht. Dat meldt Luc Bul, leerkracht van basisschool De Bolster in Gilze, aan Omroep Brabant.


We vinden het vreselijk dat ze hebben moeten vluchten, maar zijn blij . Van onze verslaggever ter plaatse: Het jaarlijkse KNVB Schoolvoetbaltoernooi in de herfstvakantie is prima verlopen. Door het behalen van de eerste plaatsen tijdens de plaatselijke finale . Openbare basisschool de Bolster Sint-Michielsgestel. Wij geven kinderen een optimale start voor de . Gemaakt door groep van kbs de Bolster uit Drunen. Het schoolgebouw is gebouwd op . Een vrolijk feest voor jong en oud.


Samen met de NLGR (natuur- en landschapsvereniging Gilze en Rijen) hebben kinderen van Kbs de Bolster tijdens de boomfeestdag het . Verbouwing van een klaslokaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts