donderdag 6 augustus 2015

Betonnetten afmetingen

Betonnetten met dezelfde langs- als dwarswapening zonder stekken. Wij beschikken steeds over een ruime voorraad betonnetten en aanverwante producten, klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie: NIEUW! WAPENINGSNETTEN type ø afmetingen.


Een betonnet is een gekarteld ijzeren net, waarmee je verschillende betonconstructies kan wapenen. Verkrijgbaar in diverse afmetingen , zoals dit betonnet van .

Op zoek naar betonnetten of betonijzer voor fundering, vloer of wand? Er moeten toch tuincentra zijn die deze (al dan niet verzinkt) op voorraad hebben in kleinere afmetingen dan 2x5m…? Een kort overzicht van de diverse bouwstaalmatten die wij kunnen aanbieden. De wapeningsnetten worden . Deze keuze hangt af van de belasting dat het beton . Daarnaast produceren wij elke denkbare uitvoering in elke gewenste hoogte. Door hun afmeting worden grote velden snel dichtgelegd.


De huidige B-netten zijn smaller dan hun voorganger.

Maximaal mbree past daardoor op . Voor het bewapenen van vloeren en muren kun je betonnetten of gaasnetten gebruiken. Deze matten zijn erg sterk en ook te gebruiken in de tuin. Levering kan binnen een straal van km . Voor meer informatie over wapening (voegwapening of bijlegwapening) of betonnetten voor uw predallen en constructie contacteer Predalco Lokeren. Kwaliteit, Koudgewalst B500A.


Doordat ze een relatief kleine afmeting hebben zijn deze netten goed te tillen. Te gebruiken voor schuttingen, maar ook voor vloeren binnen, waar de doorloop . Die afmetingen komen net overeen met een net van betonijzer dat. HEA profiel, betonnetten , hoekprofielen en koudgewalst staal. De vele stalen profielen en balken zijn verkrijgbaar in vele afmetingen.


Draa 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm. Afmeting , 500x20 300x20 105x20 600x230. Let op : Bij bestellingen minder dan netten worden deze gehalveerd i. Bouwstaalmatten koop je bij Dam Beton.


Wij bieden KOMO gecertificeerde bouwstaalmatten in diverse afmetingen en types. Vraag nu vrijblijvend uw prijs aan!

De afmetingen zijn op 3. De betonnetten zijn wel degelijk verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, dus met verschillende . Ook voor de vereiste afstandshouders in de verschillende hoogtes ben je bij . Wij leveren alle mogelijke betonnetten met de gewenste diameters en afmetingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts