maandag 3 augustus 2015

Huisboktor geluid

Eerder schreven we al over verschillende soorten Boktorren en hoe u deze kunt herkennen. De Huisboktor staat bekend als een grote plaag voor veel mensen. De larven van de Huisboktor maken geluid als zij zich een weg banen door het hout. Als je goed luistert, hoor je het geluid van de boktor. Boktor geluid klinkt als een borend geluid.


U neemt vaag knagende geluiden waar in het houtwerk in huis.

In het geval van de huisboktor (Hylotrupes bajulus), één van de meest vervelende plagen . Dit geldt in het bijzonder voor het . Soms hoor je een boktor gewoon knagen. Het geluid van de boktor hoor je het meest in de zomer. Je hoort boktorren in de dikke balken van de kap.


Snelle behandeling kan erger . Ontdek alles over het definitief bestrijden van boktor ! En ik bedoel niet het geluid ? Een goed voorbeeld waarom de Bonte Knaagkever (houtworm) ook wel de Klopkever genoemd wordt.

Paringsritueel Huisboktor (eigendom Van Van Lierop Alphen aan den Rijn). Het injecteren van houten balken, inzake aantasting van de huisboktor en bonte knaagkever. De bonte knaagkever dankt aan deze activiteit zijn bijnaam doodskloppertje.


De huisboktor is de meest bekende boktor en behoort tot deze laatste groep. Vanuit een economisch oogpunt gezien is de huisboktor verreweg de. Wij helpen u doeltreffend huisboktor bestrijden, vraag uw gratis offerte!


Op zoek naar een ongediertebestrijder die u kan helpen met een boktor. Als je dit hoort, dan zijn de larven van de boktor zich aan het knagen door het hout. Hoor je een kloppend geluid uit het hout komen? Ligt er een soort zaagsel.


Loofhoutboktor (detail kop). Acoustic Emission – sensor. Heeft u last van een boktor ? Wellicht is boktor bestrijden nodig. Wij komen graag op boktor inspectie.


Hoe kun je boktor herkennen en zien wat je eraan kunt doen ? Daarnaast kun je een boktor herkennen door het geluid dat deze beestjes . Hij heet dan ook simpelweg huisboktor maar van gastvrijheid vanuit de mens kan geen.

Zij die een heel goed gehoor hebben kunnen het geluid waarnemen. Als je echter houtworm of boktor bestrijden wil, moet je wel weten welke. Ook kun je boktor herkennen aan het borende geluid dat ze maken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts