maandag 13 november 2017

Ferrari plantmachine te koop

Vind plantmachine op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Geheel met plantframe en verlengbalk zoals te zien op de foto.


Geschikt voor rijen op . Toepassingsgebied: Landbouw Algemene staat: goed Technische staat: goed Optische staat:. Met één persoon is het dus mogelijk om twee rijen gelijktijdig te planten. Of heeft u een machine te koop ? Aarzel dan niet om contact op te nemen.


V D Berg plantmachine lelieplantmachine . Besson en Verhoest als plantmachines deel aan de demo. Ferrari f max rijige plantmachine. Teelt: Potplanten, Groente. Te koop ferrari 72s met 80cm frees en schaar wentel ploeg.


Aardappelrooier cultivator plantmachine ploeg voor de ferrari tuinfrees 72s euro per stuk . Aweta Evario komkommersorteermachine. Yanmar (3) Kersten (3) Nimos (3) Suire (3) Echo (3) Shibaura (3). Gerelateerde zoekopdrachten : plantmachine lauwers. Plantmachines (8) Bosmaaiers (7). Staat: Gebruikt Diverse plantmachines te koop rijige super prefer plantmachine.


Het idee van Behr is om alle werkzaamheden met GPS te doen. Beter wat te duur dan niet te koop. Mooie nieuwe plantmachine afgeleverd aan J.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts