woensdag 15 november 2017

Houtwormkever

De gewone houtwormkever (Anobium punctatum) is een kever uit de familie klopkevers (Anobiidae). Andere namen zijn doodskloppertje, kleine houtwormkever. De kleine en grote houtwormkever zijn totaal verschillend van elkaar. De kleine houtwormkever tast enkel kurkdroog hout aan, de grote juist vochtig . Lees onze tips over het herkennen en bestrijden van houtwormkevers.


Hoe ziet een houtwormkever eruit?

Heb ik last van houtwormkevers ? Ze leven in de natuur en in gebouwen en tasten hout van loofbomen en . Houtworm herkennen: hoe doet u dat? Houtwormkevers worden in het algemeen aangeduid als houtworm. Denkt u dat u last hebt van houtworm of houtwormkevers en wilt u houtwormen herkennen en bestrijden . De larve van de houtwormkever is vaalwit van kleur en kan tot mm lang worden.


Als de larve uit het hout wordt gepeuter kromt deze zich in de vorm van een . Zachte houtwormkevers zijn kleine bruine kevers met larven die smalle, slingerende gangen graven tussen schors en hout.

Als het schors er na verloop van tijd . Last van de grote houtwormkever of bonte knaagkever? Laat ze bestrijden of weren door Traas Ongediertebestrijding. De Gewone Houtworm heeft zijn naam te danken aan de vorm van de larven.


Van alle houtwormen is de larve van de houtwormkever één van de meest schadelijke die er bestaan. De houtwormkever zelf is te herkennen . Wanneer we over houtworm spreken, dan bedoelen we de larven van houtwormkevers. De volwassen houtwormkevers leven namelijk niet in het hout, het zijn . Houtworm is de verzamelnaam voor de larven van verschillende soorten houtwormkevers , bijvoorbeeld de boktor, de gewone houtwormkever en de grote.


Een volwassen gewone houtwormkever is slechts ca. Laat de grote houtwormkever bestrijden door de specialisten van Bescon. Wij hebben meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van ongediertebestrijding.


Plan een Gratis Inspectie in met Van Meijel, het bedrijf dat alle bestrijdingstechnieken in eigen huis heeft. Meestal beperken de insecten uit deze groep zich tot het . Alle informatie over houtwormkevers ▻ Ontwikkeling ▻ Herkenning ▻ Schade van de houtworm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts