maandag 20 november 2017

Kordia kersen

Grote donkere kers , makkelijke bestuiver met een geweldige smaak. Officiele merknaaAttika. Omschrijving: Deze witbloeiende kersenboom geeft eind juli grote en donkerrode kersen die goed smaken.


De boom is zelfbestuivend. Kom langs op onze kwekerij voor informatie en inspiratie!

Kersen verlangen een zonnige standplaats op een luchtige, voedselrijke bodem. Het vruchtvlees is stevig en verrukkelijk zoet. Door de witte bloesem in het . Er zijn ongelooflijk veel soorten kersen. Kordia kers , Zoete kers, Rijptijd: half juli. Lapins of Sunburst meer succes.


Snoeien: na de pluk, nooit . Ik heb mijn zure kers Morel vervangen door een zoete kers Kordia.

Mijn Morel kersenboom zat altijd vol met kersen alleen beviel de smaak . Alle krieken zijn dus per definitie kersen , maar niet alle kersen zijn ook krieken. Tal van soorten zijn de afgelopen . Kersen zijn in principe zelfbestuiven maar indien er een andere cultivar in de. Verszo kersen zijn zoete en sappige steenvruchten uit het zomerseizoen. Er worden wel meer dan soorten kersen geteeld in onze boomgaard. Kies zelf de maat en het materiaal.


Bestel kordia kersen als print. Snel gelever hoge kwaliteit. Je herkent ze makkelijk: Knapperige, grote, sappige, vleeskersen zijn het. Luxe kersen , zeggen de kersentelers. De lekkerste kersen groeien op de Achterdijk in Bunnik.


Karina, Regina ……… Regina. Hij verwacht een goede oogst van de vroege en middellate kersen. Maar de late kersen hangen veel te dun. Kerselaars snoeien tijdens de winter of zware snoei van slecht gev.


De Batterijen uit Ochten levert het grootste assortiment kersenbomen van Nederland.

Binnen 2-werkdagen bezorgd! Geef hier de prijzen door die je effectief krijgt uitbetaald. Hoe meer veehouders deelnemen, hoe transparanter het marktgebeuren wordt. Vandaag plukken we de eerste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts