donderdag 23 november 2017

Subsidie tuinbouw

Links naar subsidiemogelijkheden en fiscale faciliteiten voor o. Kas als Energiebron kent twee op maat gemaakte subsidieregelingen ter stimulering van investeringen op energiegebied in de glastuinbouw. Het subsidiebudget voor energie-innovaties in de glastuinbouw is verhoogd. Er waren zoveel aanvragen binnengekomen voor onder andere aardwarmte- en . Daarom kunt u als tegemoetkoming in de kosten een subsidie bij het fonds.

Bent u op zoek naar subsidie als startende ondernemer? Of wilt u bijvoorbeeld weten welke fiscale regelingen er zijn voor onderzoek en ontwikkeling? Er zijn verschillende landbouwsubsidies voor boeren en agrarische bedrijven. Er zijn mogelijkheden om een subsidie te ontvangen voor de. Glastuinbouw vinden het belangrijk . Subsidies , steun, premies, uitkeringen, vergoedingen, tegemoetkomingen,.


Zowel subsidies als investeringssteun zijn mogelijk. Bent u actief in de agri-, tuinbouw - of foodsector?

En bent u benieuwd of u kosten kunt besparen door middel van subsidies ? DBP helpt u graag bij het . Wie in Zuid-Holland een innovatieproject wil starten kan daarvoor vanaf september subsidie krijgen. Financiering in de land en tuinbouw is Subsidie vanuit de overheid. Middelen die beschikbaar worden zijn voor aannemen van personeel of investeringen. Via de MEI- subsidie stimuleert de overheid het ontwikkelen van innovatieve kas- of energiesystemen in de glastuinbouw. Investeringen die bijdragen aan de doelen van het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer Gelderland kunnen in aanmerking komen voor subsidie.


Onze accountants en adviseurs Agro zijn specialisten op het gebied van tuinbouw. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u. Marktintroductie energie-innovaties tuinbouw binnenkort open. Een overzicht van de subsidieregelingen binnen plattelandsontwikkeling en land -en tuinbouw. U hoeft niet altijd groot te denken als het om subsidie gaat.


Tuinbouwbedrijven kunnen vanaf augustus a. Voor vervanging van een klimaatcomputer en gasbrander, investeren in een verticale ventilator of het. De subsidie wordt beschikbaar gesteld vanuit de regeling MKB. Er is nog acht ton subsidie over voor de tuinbouwsector in de gemeente Emmen.


Provinciale subsidies ter ondersteuning van landbouw(ers) in Vlaams-Brabant.

Bedrijven en wijken die een kleine of middelgrote windmolen willen plaatsen, kunnen daar binnenkort Vlaamse subsidies voor krijgen. Subsidies voor groeps- en klasbezoeken aan geselecteerde land- en . Gelderland besloten om voor de komende jaar geld beschikbaar te stellen voor een leven lang ontwikkelen in de Gelderse . Emmen – Voor de tuinbouw in de gemeente Emmen is nog acht ton aan subsidie beschikbaar voor het investeren in gebouwen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts