zondag 12 november 2017

Rattenplaag amsterdam

Het aantal meldingen van overlast door ratten is flink toegenomen. Een artikel uit de archieven van Panorama. Met vandaag: gigantische ratten teisteren Amsterdam.


Ongediertebestrijding Amsterdam , zegt van wel. Informatie over overlast door bruine en zwarte ratten. De meest voorkomende rat in Amsterdam is de bruine rat.

De bruine rat leeft in en bij . Overheerlijke rattenhapjes. Eigenlijk wordt een rattenplaag meestal veroorzaakt door de mens zélf. Het RIVM krijgt steeds meer meldingen van rattenoverlast in de grote steden. Zwanenburgers walgen van rattenplaag : Smerig, we willen nu verhuizen. In Rotterdam en Amsterdam wordt er in wijken met veel rattenoverlast . Rattenplaag in Zwanenburg.


De kans dat u een levende rat ziet, is daarom erg klein.

Onze lokale bestrijders helpen u bij rattenbestrijding en preventie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Jonker rattenbestrijding Amsterdam is een zeer ervaren, deskundige en lokale.


De gemeente Sittard-Geleen waarschuwt voor een rattenplaag ,. Man zoekt met zijn hand In gaten onder de huizen naar ratten. Uit de collectie: Fotocollectie Het . En dat is helemaal niet gek, zegt Edward Bronts van de GGD . Zelf ratten bestrijden of ratten laten bestrijden in Amsterdam. De rat heeft het altijd gedaan.


AMSTERDAM - Ze kruipen uit de riolen en vermenigvuldigen zich razendsnel: ratten ! Vooral in de steden zijn ze deze zomer een gevaarlijke . De PvdA in Amsterdam West onderzocht afgelopen zaterdag in de Kolenkitbuurt wat de bewoners zoal bezighield. Dat was niet de crisis, maar een rattenplaag. Gezellige boel in de Nederlandse hoofdstad.


En dit is al een hele poos gaande.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts