woensdag 15 november 2017

Verlengstuk ketting

Vele aanbiedingen bij bol. Ketting verlengstukken koop je eenvoudig online bij bol. Een klein modieus probleempje: je hebt een prachtige ketting gekocht, maar eigenlijk is hij nét te kort om echt mooi te staan bij die leuke jurk.


Dit Zilveren Collier met Staaf Hanger en Ketting met Lang Staafje is volledig gemaakt van 9sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van een . Verguld nikkelvrij verlengslotje.

Sterke plating, de kleur blijft mooi! Een fijn slotje om je ketting of armband mee te verstellen. Verzilverd nikkelvrij verlengslotje. Kettingen , sieradenkoffers in verschillende maten, kettingen voor hangers en nog veel. Naam ketting , naam armban dogtag, sleutelhanger met naam, dasspeld met naam, jij ontwerpt het!


Afsluitstukje voor een verlengketting, deze zet je met een klein ringtje aan het einde van de ketting vast. Met dit verlengstuk maak je de mogelijkheden van het dragen van je schakelketting extra groot. Of je nu een kleding draagt die wat hoger aansluit .

Klik op een afbeelding om het te vergroten. Sieraden bevindingen keten gouden ketting leveringen metalen Sieraden bevindingen m. Uno de ketting Sweet Danger. Materiaal: Leer NIEUW euro per stuk of 20 . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Verlengketting zilver sieraden armband ketting verlengstuk. De Tender ketting Maansteen heeft een hanger gemaakt van een platte maansteen. Fairtrade ketting met hanger van maansteen. Ketting met platte schakels 80cm.


Verlengstuk voor trimlussen, kan gebruikt worden om de lengte van de trimlussen . Customizing ketting rechthoekige schakel 75cm. ExiLED verlengstuk voor ketting m. Afrekenen Verder winkelen. Bekijk onze sluitingen voor zelfgemaakte sieraden, van eenvoudige slotjes tot een rijkversierde kapittel sluiting in verschillende kleuren.


Alle aangepaste kettingen zijn voorzien van een verlengstuk van cm. Wil je een ander formaat?

Bij het hoogsnoeierhulpstuk betreft het een kettingzaag met een snoeilengte van centimeter. Het kan direct in de aandrijfeenheid of in een extra verlengstuk. Rosé)goudkleurige ketting met Swarovski-kristallen, inclusief verzending.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts