vrijdag 17 november 2017

Callicarpa standplaats

De callicarpa steld weinig eisen aan de grondsoort maar wenst wel een goed gedraineerde vochtige standplaats in de halfschaduw. De struik wordt gemiddeld 1½ meter hoog en behoeft een goed gedraineerde vochtige standplaats in de halfschaduw. Te gebruiken zonder specifieke eisen aan hun standplaats. De plant vraagt een standplaats in humusrijke goed doorlatende . Standplaats Zon, lichte schaduw, gefilterd zonlicht, halfschaduw.


Zeldzaam mooie herfstkleur op een iets zonniger standplaats vaak zelfs helder roze.

Callicarpa dichotoma, schoonvrucht, porceleinbes, Callicarpa koreana,. Tot korting, gratis thuis geleverd in heel. Gratis op te halen: struikjes callicarpa bodinieri profusion.


Met een grote sierwaarde,. Assortiment, kleur bloeRoze, standplaats : Halfschaduw, plantdichtheid: 1m², grond:. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Voedselrijkdom voedselrijk.


Een callicarpa is een struik die paarse bessen heeft. Qua standplaats groeit deze op een zonnige of half beschaduwde plaats en stelt weinig eisen aan de .

Paarse bessen in oktober- november ( zelfbestuivende ras). Sierlijk zijn de paarse bessen die lang aan de . De bloemkleur is lila en de bloeitijd is van ca. De standplaats van deze heester dient zonnig te zijn maar lichte schaduw wordt ook. De beste standplaats is: zon halfschaduw, op beschutte.


Opgaande dichtvertakte struik met viltigbehaarde bladeren, rozewitte bloemen in aug. Het liefst heeft hij een lichte standplaats , maar in de schaduw gedijt . Het is een bladverliezende struik die tot vrij laat in het najaar nog blad heeft. Bloei, onopvallend wit in juli augustus. Vrucht: na bloei vormen zich bessen die wanneer ze rijp zijn een felle paarse kleur hebben.


Grond: goede tuingrond niet te nat. Kan als solitairplant of tussen schermaanplanting. Heeft een matige groei tot circa meter. Grondsoort: Klei mits draineren tuinaarde. Soort: Heester, winterkaal.


Plantdichtheid m², per m² . Bloemkleur varianten: Paars, roze. Scharnierbloem Physostegia virginiana verzorging, standplaats , planten, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts